Αρνητική απάντηση της UEFA στην ΑΕΚ

«Όχι» απάντησε η UEFA στο αίτημα της ΑΕΚ για να παραστούν άνθρωποι της ΠΑΕ στην αυριανή (13/12) εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων του αγώνα του Champions League με τον Άγιαξ.

Το πειθαρχικό όργανο της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας αναμένεται να συνεδριάσει την Πέμπτη για το συγκεκριμένο θέμα και μετά την εξέλιξη αυτή είναι λογικό να επικρατεί ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» για την απόφαση που θα παρθεί από την αρμόδια επιτροπή.

Οι άνθρωποι της Ένωσης θεωρούσαν άκρως σημαντικό να βρεθούν στην «καρδιά των γεγονότων» κι αυτό φάνηκε αμέσως μετά το υπόμνημα που στάλθηκε στην UEFA σχετικά με τις θέσεις της ελληνικής ομάδας για τα όσα συνέβησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο πριν από δύο εβδομάδες.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι «κιτρινόμαυροι» απέστειλαν στην πειθαρχική επιτροπή το αίτημα να δοθεί στην ΑΕΚ το δικαίωμα της παρουσίας της στην εκδίκαση της υπόθεσης, έτσι ώστε να μπορέσει η υπερασπιστική της γραμμή να αναπτύξει τις θέσεις της.

Κι αυτό διότι εκτιμούσαν πως θα μπορούσαν να αποδείξουν με στοιχεία ότι τα όσα έγιναν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ δεν είχαν σχέση με το ματς, αλλά ήταν αποτέλεσμα άλλων παραγόντων που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο.

Η αρμόδια επιτροπή της UEFA, όμως, απάντησε αρνητικά κι έτσι στην εκδίκαση της υπόθεσης, που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει το άμεσο μέλλον της ομάδας στις διοργανώσεις της UEFA, δεν θα παραστεί εκπρόσωπος της αθηναϊκής ομάδας.

Ο κίνδυνος βαριάς τιμωρίας της ΑΕΚ παραμένει πολύ μεγάλος, με βάση το κατηγορητήριο που συντάχθηκε και η στάση της πειθαρχικής επιτροπής θορύβησε ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους της ΠΑΕ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.