Αρσένος: «Ήταν νίκη πρωταθλητή»

Μετά την επικράτηση του Διαγόρα επί του Θησέα Αγριάς

Κάθε λόγο να χαμογελά είχε μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Διαγόρα Στεφανοβικείου και Θησέα Αγριάς, ο προπονητής των γηπεδούχων Στέλιος Αρσένος. Η ομάδα του μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με ανατροπή και αγωνιζόμενη για τα τελευταία 15 περίπου λεπτά με παίκτη λιγότερο. Έτσι, ο τεχνικός του Διαγόρα Στεφανοβικείου έκανε λόγο για νίκη… πρωταθλητή!

«Θα θεωρήσω και θα πω ότι ήταν μία νίκη πρωταθλητή. Από το πρώτο λεπτό προσπαθήσαμε να παίξουμε σωστά, όπως είχαμε πει και μιλήσει με τα παιδιά μέσα στην εβδομάδα και το καταφέραμε στον μέγιστο βαθμό. Καταφέραμε ωστόσο με ένα λάθος να μείνουμε πίσω στο σκορ. Από την άλλη, επιβάλαμε στη συνέχεια τον ρυθμό μας, ισοφαρίσαμε και το ίδιο προσπαθήσαμε να κάνουμε και στο δεύτερο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε σωστά να πετύχουμε γκολ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που τους θέλαμε πάρα πολύ. Ευτυχώς το καταφέραμε γιατί η όλη προσπάθεια που κάναμε από το πρώτο λεπτό έως και το 90’ μας έδωσε τη νίκη» σχολίασε σχετικά ο Στέλιος Αρσένος για να συμπληρώσει: «Η αποβολή του Αλέκου Αναστασίου δεν μας πτόησε και δεν κλειστήκαμε. Είμαστε μία ομάδα που αρέσκεται να παίζει σωστό ποδόσφαιρο και επιθετικό και αυτό θα κάνουμε μέχρι τέλους. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και συνεχίζουμε, επαναλαμβάνοντας ότι πρόκειται για μία νίκη πρωταθλητή.  Αυτό το λέω για ν’ ακούνε κάποιοι, μετά τη μέτρια εμφάνιση της ομάδας απέναντι στον ΑΟ Υπάτου, και φαίνεται ότι αυτό ήταν κάτι τυχαίο. Εμείς θα κοιτάξουμε να πάμε στο απόλυτο και να χαμογελάσουμε όλοι μαζί στο τέλος».

Αυτό μάλιστα ήταν και το τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας για φέτος, με τον Διαγόρα να έχει τρεις εκτός έδρας παιχνίδια στο πρόγραμμά του, πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. « Έχω πει από την αρχή της χρονιάς ότι είναι στο χέρι της ομάδας αν θα χάσει, και μόνο στην κακή της ημέρας. Εμείς θα παλέψουμε μέχρι τέλους και πιστεύω ότι θα χαμογελάσουμε» τόνισε πάντως ο Στέλιος Αρσένος…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.