Αρσένος: «Καθαρό μυαλό και δουλειά ενόψει Ποσειδώνα»

Για το επόμενο παιχνίδι των μπαράζ προετοιμάζεται ο Διαγόρας Στεφανοβικείου

Έχει να λέει ο προπονητής του Διαγόρα Στεφανοβικείου, Στέλιος Αρσένος, μετά τον αγώνα με τον Ορφέα Ξάνθης ότι οκτώ φορές ακόμη να έπαιζαν τα δύο σύνολα μεταξύ τους, η ομάδα του δεν θα έχανε. Ωστόσο το τελικό 2-0 ήταν αυτό που καταχωρήθηκε στα… ιστορικά πρακτικά, σε βάρος του Διαγόρα Στεφανοβικείου, που κοιτά πλέον το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας.

Το χρονικό σημείο στο οποίο έγινε το 1-0, σε συνδυασμό με την αποβολή του Γιάννη Κυρίτση (αν και ο Στέλιος Αρσένος θεωρεί ότι δεν ήταν κομβική η συγκεκριμένη εξέλιξη για τη ροή του αγώνα), είναι στοιχεία που καθόρισαν εν πολλοίς το αποτέλεσμα. Ειδικά το γκολ του Ορφέα Ξάνθης στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου μοιάζει να ήταν το πλέον καθοριστικό για τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Ωστόσο ο Στέλιος Αρσένος θεωρεί ότι και πάλι το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό.

Αυτό που προέχει πλέον είναι το παιχνίδι με την ομάδα της Μηχανιώνας. «Πρόκειται για ένα δυνατό σύνολο, όπως φάνηκε και στην αναμέτρηση που έδωσε με την Αναγέννηση Καρδίτσας.  Η αναμέτρηση έχει και αυτή ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας, σ’ αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Εμάς μας ενδιαφέρει να έχουμε καθαρό μυαλό και να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Αν γίνουν όλα αυτά, θεωρώ ότι θα πάνε όλα καλά» τόνισε στο «Magnesiasports» o προπονητής του Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Όσον αφορά τους διαθέσιμους παίκτες, ο Στέλιος Αρσένος μπορεί να χρησιμοποιήσει όλες τις μονάδες, με εξαίρεση του Γιάννη Κυρίτση, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ορφέα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.