Αρσένος: «Κερασάκι στην τούρτα της φετινής σεζόν μια πιθανή νίκη με Ποσειδώνα»

Στο Διαγόρα Στεφανοβικείου αφήνουν πίσω την ήττα με 2-0 από τον Ορφέα Ξάνθης στην πρεμιέρα της ομάδας στα μπαράζ της ανόδου του Βορείου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Μαγνησίας στάθηκε αρκετά καλά στην ακριτική πόλη και σύμφωνα με τον Στέλιο Αρσένο κομβικό ρόλο έπαιξε η αυστηρή δεύτερη κίτρινη στον Γιάννη Κυρίτση, όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Πάντως, ο κόουτς των «ασπρόμαυρων» έμεινε ευχαριστημένος από το στήσιμο της ομάδας, το ελεύθερο ποδόσφαιρο και αν ήταν λίγο τυχερή ίσως και να είχε προηγηθεί στο γήπεδο του ΑΟ Ξάνθης.

Αυτό το παιχνίδι ανήκει πλέον στο παρελθόν και ήδη το τεχνικό επιτελείο καταστρώνει τα πλάνα του για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας (Κυριακή 27/06, 18.00). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Έτσι, περιορίστηκε στην ισοπαλία που την αφήνει στον 1 βαθμό. Με τις αγωνιστικές να είναι μόλις 5 και τα ματς κάθε ομάδας 4, είναι εύκολα κατανοητό ότι όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, πρόκειται για τελικό μιας και έχουν παίξει δύο ματς χωρίς να κάνουν ρεπό όπως ο σύλλογος του Στεφανοβικείου.

Ο Διαγόρας με σύμμαχο την έδρα θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο που θα τον διατηρήσει σε τροχιά ανόδου. Ο Στέλιος Αρσένος δήλωσε αισιόδοξος για το επερχόμενο ματς και τόνισε ότι η ομάδα του θα διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη. Αναλυτικά ανέφερε: «Τώρα χρειαζόμαστε καθαρό μυαλό. Αν οι παίκτες ακολουθήσουν τις οδηγίες που είπαμε καθόλη την διάρκεια της εβδομάδας, όλα θα πάνε καλά. Εμείς θα παραταχθούμε χωρίς άγχος και θα χαρακτήριζα μια πιθανή νίκη απέναντι στον Ποσειδώνα ως το κερασάκι στην τούρτα της εφετινής σεζόν».

Σε αυτή την δύσκολη μονομαχία ο Διαγόρας Στεφανοβικείου θα στερηθεί των υπηρεσιών  του πολύτιμου και αρχισκόρερ του συλλόγου, Γιάννη Κυρίτση, που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα με τον Ορφέα και θα απουσιάσει από τον αγώνα της Κυριακής.

Η 3η αγωνιστική στα μπαράζ του Βορείου Ομίλου Γ’ Εθνικής

Κυριακή 27/06, 18.00

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αχέρων Καναλακίου

Διαγόρας Στεφανοβικείου – Ποσειδώνας Μηχανιώνας

Ρεπό: Ορφέας Ξάνθης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.