Αρσένος: «Κλείνουμε μία πετυχημένη χρονιά»

Μπορεί ο Διαγόρας Στεφανοβικείου να μην ικανοποίησε και να γνώρισε βαριά ήττα 4-0 από τον Αχέροντα Καναλακίου εκτός έδρας, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Στέλιος Αρσένος έκανε λόγο για μία πετυχημένη χρονιά, αλλά και για προβλήματα που συνάντησε κατά τη διάρκεια της διαδρομής η αποστολή της ομάδας μέχρι να φτάσει στο γήπεδο!

«Μία βαριά ήττα μετά από δύο ατυχή αποτελέσματα. Η ομάδα δεν τα κατάφερε καθόλου και παρουσίασε ένα κακό πρόσωπο, χωρίς αντίδραση. Αυτό όμως δεν μειώνει την προσπάθεια που έχουν κάνει αυτά τα παιδιά. Τα συγχαρητήρια τα έχουν. Αλλά αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι από το πρωί όλα πήγαν στραβά» τόνισε ο προπονητής του Διαγόρα Στεφανοβικείου και εξήγησε στη συνέχεια: «Είχαμε ένα πολύ μεγάλο ταξίδι. Η ομάδα έφτασε 17:50 στο γήπεδο (σ.σ. ο αγώνας άρχισε στις 18:00), τα παιδιά άλλαξαν κατευθείαν και μπήκαν στο παιχνίδι. Καταλαβαίνετε πόσο επίπονο είναι αυτό, με μία ομάδα να ταξιδεύει από το πρωί. Συναντήσαμε προβλήματα με το πούλμαν και μας πήγε πάρα πολύ πίσω, σε όλους τους τομείς, ακόμη και στη διατροφή. Αυτό φάνηκε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με μία ομάδα που δεν  μπόρεσε να αντιδράσει καθόλου και που δεν είχε την εικόνα που είχε παρουσιάσει στα προηγούμενα παιχνίδια».

Όσον αφορά το φινάλε, ο Στέλιος Αρσένος σημείωσε: «Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρα μας για να τελειώσει μία πετυχημένη χρονιά. Πάλι θα δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί είναι πραγματικά άξιοι. Οπότε περιμένουμε το τελευταίο παιχνίδι για να τελειώσουμε τη χρονιά σωστά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.