Αρσένος: «Κοιτάμε πλέον τη συνέχεια του ονείρου»

όπως σημειώνει ο προπονητής του Διαγόρα Στεφανοβικείου

Όπως ο πρόεδρος του Διαγόρα Στεφανοβικείου, Θανάσης Πρασσάς, έτσι και ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Αρσένος εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, μιλώντας στο «Magnesiasports».

«Είναι μία ιστορική ημέρα για την ομάδα του Διαγόρα Στεφανοβικείου, μετά από υπερπροσπάθεια από την αρχή της χρονιάς και επάξια φτάσαμε στο να κατακτήσουμε την πρώτη θέση, που είχαμε από την πρώτη αγωνιστική. Είχαμε την καλύτερη επίθεση και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα, πετυχαίνοντας κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας» τόνισε αρχικά ο Στέλιος Αρσένος και συμπληρώνει: «Αξίζουν φυσικά πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας, και πιο πολύ στον πρόεδρό μας, Θανάση Πρασσά, που έχει αναλάβει να σηκώσει όλο το βάρος. Κατορθώσαμε να φτιάξουμε μία ομάδα με υγεία και μέσα από πολλές δυσκολίες και πολλή δουλειά αλλά και με αισιοδοξία καταφέραμε απέναντι σε ιστορικούς συλλόγους να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στον όμιλό μας».

Όσον αφορά τη συνέχεια, ο Στέλιος Αρσένος υπογράμμισε ότι το… όνειρο συνεχίζεται, αλλά χρειάζεται η στήριξη όλων. «Αφού φτάσαμε σ’ αυτό κοιτάμε και την ευκαιρία για κάτι παραπάνω και αισιοδοξώ ότι η ομάδα θ’ ανταποκριθεί και στη συνέχεια επάξια. Εμείς κοιτάμε πλέον ν’ ακουμπήσουμε το όνειρο που συνεχίζεται, ζητώντας από τον κόσμο να πλαισιώσει την προσπάθεια και των παικτών αλλά και του προέδρου μας. Χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων για την τελική ευθεία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.