Αρσένος: Με δύο-τρεις προσθήκες άκρως ανταγωνιστικοί

Δηλώσεις στον Sport Fm 89.5 και την εκπομπή «Αθλητισμός χωρίς όρια» έκανε ο προπονητής του Γ.Σ. Αλμυρού, Στέλιος Αρσένος, με αφορμή το νικηφόρο φιλικό της ομάδας του με τον Ολυμπιακό Βόλου την Τετάρτη με σκορ 1-0.

Ο 39χρονος τεχνικός τόνισε ότι τέτοια φιλικά βοηθάνε πάρα πολύ, για να διορθωθούν τα λάθη, ενώ επισήμανε ότι η ομάδα θέλει ακόμη δύο-τρεις προσθήκες, για να είναι άκρως ανταγωνιστική σε ένα μεγάλο και δύσκολο πρωτάθλημα, όπως ανέφερε.

Πιο αναλυτικά ο Στέλιος Αρσένος μίλησε:

απόδοση:magnesiasports

Για το επιτυχημένο τεστ με τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Με τον Ολυμπιακό ήταν ένα παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο, που είναι φαβορί και έχει μεγάλο βάθος. Ήταν το τρίτο δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου (σ.σ. προηγήθηκαν αυτά με Νίκη και ΝΠΣ Βόλος). Θέλαμε να βγάλουμε κάποια πράγματα και μέσα από το παιχνίδι να βρούμε τα λάθη και με την προπόνηση στο επόμενο φιλικό να γίνουμε καλύτεροι. Γενικώς το πετυχαίνουμε, αλλά χρειαζόμαστε κι εμείς πάρα πολλή δουλειά ακόμη, γιατί είναι πολύ νωρίς κι αυτά τα φιλικά απέναντι σε τέτοιες ομάδες μας βοηθάνε πάρα πολύ».

Για το αν χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση ο Γ.Σ. Αλμυρού:

Υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ, που είναι νεανικό και έχει όρεξη και διάθεση. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί για την έναρξη του πρωταθλήματος. Από κει και πέρα χρειαζόμαστε δύο-τρεις προσθήκες, για να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί. Μέσα από τη σκληρή δουλειά, πιστεύουμε ότι θα βγει ένα καλό αποτέλεσμα. Χρειαζόμαστε ακόμη δύο-τρεις παίκτες, γιατί το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και θα υπάρξει μεγάλος βαθμός δυσκολίας. Πολλές ομάδες ενισχύονται, κάτι που φαίνεται μέρα με τη μέρα. Γι’ αυτό θα χρειαστούμε άλλες δύο-τρεις προσθήκες, για να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί. Ο Αλμυρός έχει βάθος, αλλά με ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες. Αυτά τα παιδιά έχουν όρεξη και πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά θα μπορέσουν άμεσα να βοηθήσουν την ομάδα.

Για την εικόνα που έχει ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου του Αλμυρού μετά τις εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα:

«Έγινε αρκετά καλή δουλειά. Εμείς μπήκαμε και λίγο πιο μπροστά, γιατί είχαμε αυτά τα δύο φιλικά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.