Αρσένος: «Πήραμε κάτι καλό, μπορούσαμε κάτι καλύτερο»

ΦΩΤΟ: athleticlarissa.gr
Ετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Ατρόμητο Παλαμά η Δήμητρα

Η «λευκή» ισοπαλία στο AEL FC Arena ήταν ένα καλό σχετικά αποτέλεσμα για τη Δήμητρα Ευξεινούπολης απέναντι στον φιλόδοξο φέτος Ηρακλή Λάρισας την περασμένη Κυριακή, αλλά με βάση την εικόνα του αγώνα, ο προπονητής των «πρασίνων», Στέλιος Αρσένος εκτιμά ότι θα μπορούσε να έχει πάρει ακόμη και τη νίκη.

«Αν λάβουμε υπόψη τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν στην αναμέτρηση, τότε η Δήμητρα ίσως να είναι αυτή που άξιζε τη νίκη απέναντι στον Ηρακλή που έχει υψηλές βλέψεις. Αξίζαμε βέβαια και κάτι απέναντι στον ΑΟ Υπάτου» τόνισε στο «Μagnesiasports» o τεχνικός της ομάδας της Ευξεινούπολης, θεωρώντας καλό τον βαθμό αλλά και ότι το κέρδος θα μπορούσε να είναι… τριπλάσιο!

Πλέον, ο Στέλιος Αρσένος προετοιμάζει την ομάδα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Παλαμά, έχοντας ν’ αντιμετωπίσει απουσίες για διάφορους λόγους, αλλά και μετρώντας επιστροφές παικτών που δεν είναι 100% έτοιμοι ακόμη να προσφέρουν τα μέγιστα… Αναλόγως διαμορφώνονται και τα πλάνα για την εντός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής, η οποία θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αλμυρού «Αθ. Ραγάζος», όπου θα αγωνίζεται από εδώ και πέρα το σύνολο των «πρασίνων».

«Δεν έχω δει το γήπεδο ακόμη για να ξέρουμε 100% πόσο μπορεί να μας βοηθήσει. Ωστόσο για τον κόσμο έχω να πω ότι όσοι είναι συνεχώς κοντά στη Δήμητρα και στην προσπάθεια που κάνουν διοικούντες και παίκτες και αυτήν τη χρονιά, θα είναι κοντά της και στο γήπεδο του Αλμυρού σε όλους τους αγώνες» σχολίασε σχετικά ο τεχνικός της ομάδας της Ευξεινούπολης. Πάντως, μιλώντας για γήπεδα, ο Στέλιος Αρσένος δήλωσε εντυπωσιασμένος από το «AEL FC Arena» όπου αγωνίστηκε η ομάδα του απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας, τόσο από τις εγκαταστάσεις όσο και από την ακουστική που προσέφερε ο χώρος.

Αντωνίου ο διαιτητής της Κυριακής

Τους διαιτητές της 5ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ με λαρισαϊκό σχήμα να διευθύνει τον αγώνα ανάμεσα σε Δήμητρα Ευξεινούπολης και Ατρόμητο Παλαμά.

Συγκεκριμένα, διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Αντωνίου με βοηθούς τους Χρήστο Νάκα και Δημήτρη Μίχο, όλοι τους προερχόμενοι από την Ένωση Λάρισας. Παρατηρητής ορίστηκε από εκεί και πέρα ο Γιώργος Παπαμίχος της Ένωσης Φθιώτιδας.

Φαίνεται πάντως ότι οι φωνές για τα έξοδα διαιτησίας από πλευράς Δήμητρας Ευξεινούπολης έπιασαν τόπο, τουλάχιστον γι’ αυτήν την αγωνιστική, και δεν ορίστηκαν διαιτητές ή παρατηρητής από πολύ μακρινές περιοχές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.