Αρσένος: Σκληρή δουλειά, όχι πολλά λόγια

Δήλωσε στο magnesiasports ο προπονητής του Γ.Σ. Αλμυρού στη δευτεριάτικη "πρώτη"

Στη δευτεριάτικη (23/7)  «πρώτη» του Γ.Σ. Αλμυρού ο Στέλιος Αρσένος μίλησε στο Magnesiasports. Ο 39χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στην επιδίωξη ακόμη δύο ποιοτικών μεταγραφών, ενώ τόνισε ότι στην παρούσα φάση προέχει η σκληρή δουλειά από τα πολλά λόγια.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είναι μία καινούρια χρονιά που αποτελεί πρόκληση για μας. Φέτος η σεζόν θα είναι ακόμη πιο δύσκολη, γιατί βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες ενισχύονται δυναμικά και κάνουν ποιοτικές μεταγραφές.

Η ομάδα μας είχε απώλειες από πάρα πολύ καλούς παίκτες, αλλά σε συνεργασία με τη διοίκηση καταφέραμε να την πλαισιώσουμε με αρκετούς παίκτες και νέους και έμπειρους, ώστε να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί στο πρωτάθλημα. Στην παρούσα φάση δε θέλουμε να λέμε πολλά λόγια, αλλά επιδιώκουμε τη σκληρή δουλειά με υπομονή, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, που θα μπορέσει να διεκδικήσει την εύκολη παραμονή, να φέρει τον κόσμο κοντά της κι αν η σωτηρία έρθει πιο γρήγορα, θέλουμε να πλασαριστούμε σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση. Αυτό που μένει είναι η σκληρή δουλειά και τίποτε άλλο.

Πιστεύω ότι θα κάνουμε ακόμη δύο ποιοτικές προσθήκες. Ήταν τεράστιο κίνητρο για μένα η Γ’ Εθνική και ευχαριστώ τους ανθρώπους του Γ.Σ. Αλμυρού, που με πλησίασαν και μου έδειξαν πόσο θέλουν να συνεργαστούμε κι αυτό ήταν τιμή για μένα. Από κει και πέρα θέλω να φανώ αντάξιος και προς αυτούς και προς τον κόσμο του Αλμυρού, για να τερματίσει η ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.