Αρσένος στο «Magnesiasports»: «Ο πιο δυνατός όμιλος της Γ’ Εθνικής»

Οι εκτιμήσεις του προπονητή της Δήμητρας Ευξεινούπολης

Περιμένοντας και την επίσημη επιβεβαίωση για τη σύνθεση του ομίλου στον οποίο θα συμμετέχει η Δήμητρα Ευξεινούπολης, ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Αρσένος δεν διστάζει να εκτιμήσει ότι οι παίκτες του θα κληθούν να συμμετέχουν στον πλέον δύσκολο όμιλο της κατηγορίας, με βάση τα όσα έχουν διαρρεύσει ήδη…

Ο τεχνικός των «πρασίνων», μιλώντας στο «Magnesiasports» ανέφερε χαρακτηριστικά ότι βάσει των ομάδων που φαίνεται ότι η Δήμητρα θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει, ο τρίτος όμιλος θα είναι πολύ δυνατός, με σύνολα που θέλουν στην πλειοψηφία τους να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω, παρατηρώντας κανείς και τις κινήσεις που έκαναν το προηγούμενο καλοκαίρι στο μεταγραφικό πεδίο. «Καλό είναι ότι όπως φαίνεται αποφεύγουμε το Καναλάκι, με τον Αχέροντα να θέλει να έχει και αυτός πρωταγωνιστικό ρόλο. Όμως θεωρώ ότι έχουμε τον πιο δύσκολο όμιλο στη Γ’ Εθνική, καθώς θα κληθούμε να αγωνιστούμε απέναντι σε πάρα πολύ καλές ομάδες,  που έχουν ενισχυθεί πολύ με παίκτες μεγαλύτερων κατηγοριών» σχολιάζει αρχικά ο Στέλιος Αρσένος.

Παράλληλα, συμπληρώνει τα εξής: «Όλα τα σύνολα θέλουν να διεκδικήσουν κάτι βάσει ρόστερ, όπως φάνηκε με τις προσθήκες που έχουν κάνει. Θα είναι μία δύσκολη χρονιά στον πιο δυνατό όμιλο της κατηγορίας όπως προείπα, για τη Δήμητρα Από εκεί και πέρα να έχουμε υγεία, δουλεύουμε αρκετά καλά και ελπίζουμε ότι θα αποδείξουμε εντός του αγωνιστικού χώρου ότι η δουλειά μας αυτή θα πιάσει τόπο».

Με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής λοιπόν να αρχίζει στις 24 Οκτωβρίου, ο Στέλιος Αρσένος δεν έχει προγραμματίσει κάποιο φιλικό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για τους «πράσινους», καθώς δεν θέλει να ρισκάρει κάποιον τραυματισμό ενόψει πρεμιέρας. Από την άλλη, θέλει να δώσει και χρόνο σε κάποιους παίκτες για να ξεπεράσουν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών, με τα οποία έχουν έρθει αντιμέτωποι τις προηγούμενες ημέρες, μετά και τον αγώνα προετοιμασίας του περασμένου Σαββάτου με αντίπαλο τον Ηρακλή Λάρισας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.