Άρση Βαρών: Κεντρικό πρόσωπο η Κωνσταντινίδη

Η Ελένη Κωνσταντινίδη ήταν το κεντρικό πρόσωπο της αποστολής της ελληνικής ομάδας άρσης βαρών, που επέστρεψε τα ξημερώματα στην Αθήνα μετά τη συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γεωργίας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κρέμασε στο στήθος της δύο χρυσά κι ένα χάλκινο μετάλλιο κι αναμφισβήτητα έκλεψε την παράσταση, ενώ επίσης αρκετοί αθλητές κατέρριψαν τα πανελλήνια ρεκόρ και σε γενικές γραμμές με την εμφάνισή τους έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Την αποστολή υποδέχθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Φώτης Καϋμενάκης και ο τρίτος αντιπρόεδρος Μανώλης Ρεμπέλης.

«Συγχαρητήρια, μας κάνατε υπερήφανους. Το 2019 έχει ξεκινήσει ιδανικά για την ελληνική Αρση Βαρών και έχετε διαπιστώσει ότι οι προσπάθειες σας αποδίδουν καρπούς. Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο και θα δείτε ότι τα όνειρά σας, δεν είναι άπιαστα. Η ομοσπονδία θα είναι πάντα δίπλα σας και θα σας στηρίζει όσο μπορεί», τόνισε στο καλωσόρισμά του ο γενικός γραμματέας.

Η κορυφαία αθλήτρια της άρσης βαρών στην Ευρώπη στην κατηγορία των 81 κιλών, Ελένη Κωνσταντινίδη, ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε για την υποδοχή. Όλα όσα ζω τις τελευταίες ημέρες είναι συγκινητικά και με κάνουν πολύ ευτυχισμένη.

Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα τον στόχο μου. Ελπίζω με τα μετάλλια να έδωσα κι εγώ χαρά στον κόσμο και κίνητρο στους αθλητές της άρσης βαρών».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.