ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου: «Έχουμε συντάξει πλάνο-Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις ενδιαφερομένων»

Παραπέμποντας στη Γενική Συνέλευση για τις οριστικές αποφάσεις

Η αναμενόμενη συνεδρίαση του ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 πραγματοποιήθηκε με βασικό ερώτημα το τι μέλλει γενέσθαι με την ποδοσφαιρική ομάδα μετά τον υποβιβασμό της στη Γ’ Εθνική, τονίζοντας σε ανακοίνωσή του ότι έχει ήδη συντάξει οργανωτικό πλάνο με οικονομικές εκτιμήσεις για πρωταγωνιστική πορεία, αλλά και ότι είναι ανοιχτό σε προτάσεις ενδιαφερομένων.

Συγχρόνως αναγνωρίζει ότι οι εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου στον Άγιο Γεώργιο Φερών αποτελεί μία σημαντική υποδομή για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ανακοίνωση συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε συνεδρίαση του της 9/5/2022 αποφάσισε και ενημερώνει τα μέλη και φίλους του Συλλόγου για τα κάτωθι:

Παρέλαβε μετά από πρόσκληση της ΠΑΕ το προπονητικό Κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Φερών. Οι εγκαταστάσεις παραδόθηκαν σε εξαιρετική κατάσταση και προς τούτο ευχαριστεί την ΠΑΕ και τον κο Ευριπίδη Τσιμπανάκο για την σημαντική συμβολή τους στον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την συντήρηση του Έργου που αποτελεί μία  σημαντική υποδομή για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ευθύνη λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος για την  νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023 περνά πλέον στον Ερασιτέχνη. Το ΔΣ έχοντας πλήρη συναίσθηση αυτής της ευθύνης έχει ήδη συντάξει το οργανωτικό πλάνο και τις οικονομικές εκτιμήσεις για την πρωταγωνιστική πορεία της ομάδας μας.

Είναι αυτονόητο ότι το ΔΣ κινείται προς αυτή την κατεύθυνση επιδιώκοντας την υγιή οικονομικά πορεία στην νέα περίοδο του ποδοσφαιρικού τμήματος με παράλληλη και απαραίτητη αναθέρμανση του ενδιαφέροντος των πολυάριθμων οπαδών και φίλων μας.

Το ΔΣ δηλώνει ότι ταυτόχρονα με τις δικές του ενέργειες είναι ανοικτό σε προτάσεις ενδιαφερομένων, οι οποίες αφού επεξεργαστούν και κριθούν αξιόπιστες θα παρουσιαστούν αναλυτικά στην Γενική Συνέλευση των μελών για την τελική απόφαση.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου βεβαιώνει τα μέλη και τους φίλους του ότι όπως έχει διαχειριστεί με επιτυχία τα αγωνιστικά τμήματά του, με την ίδια ευθύνη και αξιοπιστία θα προχωρήσει σε ότι απαιτείται και για το ποδοσφαιρικό μας τμήμα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.