ΑΣ Βόλος 2004: Με την Έλενα Κουσκούνη στην Α’ Εθνική

Γίνεται η μακροβιότερη προπονήτρια του Συλλόγου

Συνεχίζει με την Έλενα Κουσκούνη στο τιμόνι της ομάδας και στην Α’ Εθνική ο ΑΣ Βόλος 2004. Μετά την άνοδο από την Β’ στην πρώτη κατηγορία τη φετινή χρονιά, η ανανέωση με την έμπειρη προπονήτρια ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη. Η Ελένη Κουσκούνη με την παραμονή και τη νέα χρονιά γίνεται η μακροβιότερη προπονήτρια του Συλλόγου. Έτσι πλέον, οι ιθύνοντες της ομάδας, πλέον θα επικεντρωθούν στην αναζήτηση παικτριών που θα ενισχύσουν την προσπάθεια για την απαιτητική νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση ανανέωσης για τη συνεργασία με την Ελένη Κουσκούνη, που εξέδωσε ο ΑΣ Βόλος 2004, αναφέρει τα εξής:
«Η ομάδα μας ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της με την προπονήτρια μας, Έλενα Κουσκούνη.
Η Διοίκηση του συλλόγου μένοντας απόλυτα ευχαριστημένη από την προσφορά της Έλενας τα προηγούμενα χρόνια και ιδιαίτερα φέτος που οδήγησε την ομάδα ξανά στην Α’ Εθνική, πιστεύοντας στις γνώσεις και την δουλειά της, αποφάσισε να συνεχίσει μαζί της για 5η χρονιά.
Η Έλενα Κουσκούνη γίνεται έτσι η μακροβιότερη προπονήτρια στην ιστορία του συλλόγου, αναλαμβάνοντας αυτή τη φορά το δύσκολο έργο να οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής τη νέα σεζόν. Καλή επιτυχία Έλενα… Καλή επιτυχία ομάδα…».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.