Ασημένιο στο Πανελλήνιο για τον Γεραμπίνη του Άτλαντα Βόλου στα 110μ. με εμπόδια

Ο Θανάσης Γεραμπίνης με τον προπονητή του Δημήτρη Θεοχάρη

Το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο αθλητής του Άτλαντα Βόλου, Θανάσης Γεραμπίνης, στα 110μ. με εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων-Κορασίδων. Ο βολιώτικος σύλλογος σε δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Τεράστια επιτυχία του αθλητή της Ακαδημίας μας Αθανάσιου Γεραμπίνη!

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων στο αγώνισμα των 110 m. με εμπόδια έκανε μεγάλο ατομικό ρεκόρ και στον πρωινό προκριματικό 15,09 sec., αλλά και το απόγευμα και με επίδοση 14,79 sec. πήρε το αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα και ταυτόχρονα τα προνόμια που του δίνει η θέση του στην εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση!

Ο αθλητής μας την 2η μέρα αγωνίστηκε και στο επίπονο αγώνισμα των 400 m. με εμπόδια και για μία μόλις θέση έμεινε εκτός τελικού φανερά κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια της 1ης μέρα αλλά και γεμάτος από τη μεγάλη επιτυχία!

Η μικρούλα μας Ελένη – Μαρία Βιδούρη τρέχοντας το πρωί στον προκριματικό του αγωνίσματος των 100 m. με εμπόδια σημείωσε εξαιρετική επίδοση 14,84 sec. Το απόγευμα στη δυνατή σειρά του τελικού ήταν πολύ άτυχη, αφού στη σειρά της ήταν 3η, αλλά με πολύ δυνατό αντίθετο άνεμο (-1.9 m/sec) περιορίστηκε στην 7η θέση τελικά με επίδοση 15,34 sec. Στην άλλη σειρά ο άνεμος ήταν ευνοϊκός…

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σ αυτά τα δυο «διαμάντια» μας για το πάθος και την μεγάλη αγωνιστικότητα που έδειξαν στους αγώνες.

Ένα τεράστιο μπράβο όμως αξίζει και ο προπονητής τους Δημήτρης Θεοχάρης, που κάθε μέρα δίνει και την ψυχή του στο γήπεδο μαζί τους!

Τα καλύτερα είπαμε εδώ και πολύ καιρό πως έρχονται! Είμαστε πολύ μα πολύ περήφανοι!”

Οι αθλητές Γεραμπίνης και Βιδούρη με τον προπονητή Δημήτρη Θεοχάρη

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.