Αστέρας Τρίπολης: «Ζητούμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Αστέρας Τρίπολης, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας, για το γεγονός ότι η αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλος θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ο αγώνας με την ΠΑΕ Βόλος το Σάββατο 16/03 για την 1η αγωνιστική των Playouts θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των Θυρών, μετά από απόφαση της ΔΕΑΒ, διότι από τον έλεγχο της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι δεν λειτουργεί πλήρως το ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας του γηπέδου.

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης στην παρουσία της όλα τα χρόνια στην Super League έχει αποδείξει έμπρακτα ότι το πρώτο που την ενδιαφέρει είναι η ασφάλεια όλων των φιλάθλων, γι’ αυτό και τα ηλεκτρονικά συστήματα του γηπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ήταν πάντα και κατά γενική ομολογία πρωτοποριακά από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του.

Οι ελάχιστες ελλείψεις προκειμένου το σύστημα να λειτουργεί πλήρως με το γράμμα του νέου νόμου δεν κατέστη δυνατόν να καλυφθούν επαρκώς, λόγω καθυστέρησης στην παράδοση κάποιων ηλεκτρονικών υλικών.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους φιλάθλους της για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα και να διαβεβαιώσει ότι άμεσα θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» να συνεχίσει να είναι από τα ασφαλέστερα γήπεδα της Super League, κάτι που εγγυάται και η μέχρι σήμερα λειτουργία του.

Εξάλλου μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι στα 17 χρόνια της παρουσίας της ομάδας μας στην Super League, καθώς και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ουδέποτε υπήρξαν φαινόμενα βίας στο γήπεδό μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.