«Αστέρια» του αθλητισμού σε χαλαρές στιγμές: Αντετοκούνμπο, Τσιτσιπάς, Καραλής μαζί

Βραδινή έξοδος πολλών αστέρων ήταν αυτή που είχαν το βράδυ της Πέμπτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Εμμανουήλ Καραλής στην Αθήνα, λίγο πριν επιστρέψουν στην αθλητική τους καθημερινότητα.

Τη δημοσιοποίηση της εξόδου έκανε ο ίδιος ο σταρ του ΝΒΑ με αναρτήσεις στα κοινωνικά μέσα, με τον χιουμοριστικό hashtag «Οι τρεις σωματοφύλακες».

Οι δύο σούπερ σταρ του μπάσκετ και του τένις, μαζί με τον πρωταθλητή του στίβου – πρώην κάτοχο του παγκόσμιου ρεκόρ εφήβων στο επί κοντώ, βγήκαν το βράδυ μία βόλτα στα νότια της Αθήνας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στην Ελλάδα, έχοντας ολοκληρώσει τη σεζόν στο NBA κρατώντας στα χέρια του το δεύτερο συνεχόμενο βραβείο MVP στο ΝΒΑ, ενώ ανακηρύχθηκε ένας από τους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους του 2020, από το περιοδικό Time.

Από την πλευρά του, την περασμένη εβδομάδα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης στην Ιστορία του τένις που έφτασε στους ημιτελικούς του Ρολάν Γκαρός, χάνοντας μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα που διήρκεσε περίπου 3,5 ώρες, από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, 3-6, 2-6, 7-5, 6-4, 1-6. Επέστρεψε στην Αθήνα για να ξεκουραστεί και να ανακάμψει από έναν τραυματισμό.

Τέλος, ο μόλις 20χρονος Εμμανουήλ Καραλής, έχει πρωταγωνιστήσει σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και έχει σημειώσει παγκόσμια ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ, σε επίπεδο Νέων-εφήβων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.