Άστοχος ο Ολυμπιακός Βόλου, 2-0 τον Τοξότη

Με 2-0 επικράτησε σε προπονητικού χαρακτήρα φιλικό στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού ο Ολυμπιακός Βόλου του Τοξότη.

Ήταν ένα τεστ ως επί το πλείστον για τους θεωρητικά μη βασικούς και για παίκτες νεαρής ηλικίας, οι οποίοι έχασαν γκολ με το … τσουβάλι απέναντι στην ομάδα του Θανάση Χρυσοχού, που έχει ξεκινήσει την περασμένη βδομάδα προετοιμασία και είναι ανέτοιμη. Ωστόσο, με πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά και όντας αρκετά οργανωμένη στην άμυνα και με τον Πασπαλάρη ειδικά να κατεβάζει τα … ρολά σε πολλές περιπτώσεις πέτυχε τον στόχο σας για μία πολύ αξιοπρεπή ήττα.

Το ματς, που είχε κατά συνθήκη διαιτητή τον προπονητή τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού Β. Μιχάλη Μπίζιο διήρκεσε 80 λεπτά με δύο 40λεπτα ημίχρονα. Ο Μιχάλης Ζιώγας επέλεξε τον Κούτσικο στο τέρμα και στην άμυνα τους Γελαδάρη, που ήταν μονίμως ελλείψει πίεσης πάνω από το κέντρο, Κραγιόπουλο, Χατζόγλου και Αγγελή. Στο κέντρο ο Πατσής με τον Λούγκο ήταν οι αμυντικοί μέσοι, έχοντας ελεύθερο μπροστά τους τον Καράμπελα, ενώ στην επίθεση ήταν οι Μέμος και Καρβούνης στα πλάγια, που άλλαζαν πλευρές, και στην κορυφή ο Αλαμάνης.

Στο δεύτερο μέρος ο Ζάχος πέρασε στη θέση του Κραγιόπουλου, παίζοντας στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με μετατόπιση του Πατσή στο κέντρο της άμυνας. Εν συνεχεία δοκιμάστηκαν κι άλλοι νεαροί, όπως ο τερματοφύλακας Κωνσταντίνου, ο Πολυχρονιάδης ως δεξί μπακ, ο Φραγκογιάννης, που είναι μέσα στο δεύτερο γκολ, ως αμυντικός χαφ κι ο Θεοδωρόπουλος ως εξτρέμ.

Δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι βασικοί του φιλικού της Τετάρτης με τον Ρήγα Φεραίο, ενώ όσοι πέρασαν ως αλλαγή στο Βελεστίνο έπαιξαν κόντρα στον Τοξότη βασικοί, δηλαδή οι Γελαδάρης, Λούγκος, Καράμπελας, Μέμος και Αλαμάνης.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός Β. μετά από δοκάρι του Μέμου στο 9’ κι άλλες χαμένες ευκαιρίες, άνοιξε το σκορ στο 18’ με πλασέ του Λούγκου από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από απομάκρυνση στο πρώτο δοκάρι σε σέντρα-σουτ του Μέμου από θέση μέσα αριστερά της μεγάλης περιοχής (1-0).

Ο Μέμος είχε και δεύτερο δοκάρι στο 39’ σε σουτ-κεραυνό εκτός περιοχής, με την μπάλα να σκάει εκτός εστίας, ενώ τρίτο δοκάρι είχε ο Λούγκος (οριζόντιο και άουτ) στο 57’. Ο Καρβούνης νικήθηκε στο 70’ σε τετ-α-τετ από τον Παπαπέτρου. Ωστόσο, δύο λεπτά αργότερα δεν μπόρεσε να κάνει κάτι, αφού είχε ήδη αποκρούσει το ισχυρό σουτ του Φραγκογιάννη από τα 25 μέτρα και ήταν πεσμένος στο έδαφος, όταν ο Χατζόγλου σε κενή εστία με αριστερό πλασέ διαμόρφωνε το τελικό 2-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κούτσικος (50’ Κωνσταντίνου), Γελαδάρης (55’ Πολυχρονιάδης), Αγγελής, Χατζόγλου, Κραγιόπουλος (41’ Ζάχος), Πατσής, Λούγκος, Καράμπελας (55’ Φραγκογιάννης), Μέμος (67’ Θεοδωρόπουλος), Καρβούνης Αλαμάνης

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πασπαλάρης, Γ. Βέτσικας, Ν. Δενελάβας, Καραγγέλης, Πελεκούδας, Γουλιώτης, Μαμούχας, Παραδάκης, Παπαγιάννης, Μπόζης, Λ. Δενελάβας

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Παπαπέτρου, Βλαχόπουλος, Κολιός, Πάνου, Χρόνης, Μπέτσιος και Σοροβόλας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.