Ασυγκράτητος ο Ρήγας Φεραίος, πέρασε και από τον Ριζόμυλο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Φιγουράρουν στην κορυφή οι Βελεστινιώτες που κέρδισαν 1-4 τον Αστέρα

Ασυγκράτητος ο Ρήγας Φεραίος, πέρασε νικηφόρα και από το γήπεδο του Ριζομύλου. Κέρδισε 1-4 τον τοπικό Αστέρα και με 41 βαθμούς στο ενεργητικό του φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΠΣΘ. Αυτή ήταν η έβδομη στη σειρά νίκη για την ομάδα του Βελεστίνου και επίσης έβδομη σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Χωρίς τον προπονητή του Αλέξανδρο Κούρτογλου -που είχε ένα μικρό πρόβλημα υγείας- αγωνίστηκε ο Ρήγας Φεραίος αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο και να φτάσει απόλυτα δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Την τεχνική ευθύνη είχε ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Σπαθής, πάντα σε συνεννόηση με τον προπονητή τερματοφυλάκων Βασίλη Τσουμπέκο και τους υπόλοιπους ανθρώπους του πάγκου.

Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας παρατάχθηκε χωρίς κανονικό τερματοφύλακα, αφού κανείς δεν ήταν διαθέσιμος. Έτσι, επιστρατεύτηκε για τη θέση κάτω από τα δοκάρια ο αμυντικός Αλουσάι, όπως είχε συμβεί και στο παιχνίδι με τον Αίαντα Σούρπης φέτος, καθώς και στο περσινό με τον Τοξότη.

Ο Αλουσάι πραγματοποίησε ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις, σταματώντας τους παίκτες του Ρήγα. Μάλιστα, στο 5’ απέκρουσε πέναλτι του Βλάχου, αλλά στην επαναφορά ο Φαίδων Μπαλαμώτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 17’ και από κάθετη του Σιαφαρίκα, ο Βλάχος βρέθηκε σε θέση για γκολ και αυτή τη φορά δεν λάθεψε. Πλάσαρε εύστοχα και έγραψε το 0-2. Τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις ο Γάρος θα μπορούσε να σκοράρει στο α’ μέρος, ενώ και ο Σιαφαρίκας έχασε σημαντική ευκαιρία, καθώς το σουτ που επιχείρησε εξουδετέρωσε ο Αλουσάι.

Ο Αστέρα προσπαθούσε να “χτυπήσει” στις αντεπιθέσεις και στο 37’ κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 1-2 με το σουτ του Καραγιάννη. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ρήγας προσπάθησε να “κλειδώσει” τους τρεις βαθμούς και τα κατάφερε με δύο γκολ του αρχηγού του Δημήτρη Γάρου μέσα σε ένα δίλεπτο. Στο 59’ ο Μπαλαμώτης τροφοδότησε τον Γάρο που με διαγώνιο πλασέ έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία, κάνοντας το 1-3. Στο επόμενο λεπτό ο Γάρος βρέθηκε ξανά σε επίκαιρη θέση και με αριστερό πλασέ διαμόρφωσε το 1-4. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, αφού στη συνέχεια και σε δύο περιπτώσεις ο Τασιούλης δεν κατάφερε να νικήσει τον Αλουσάι.
Ντεμπούτο με τη φανέλα του Ρήγα έκανε ο νεοαποκτηθείς Θεόδωρος Ντίνος που στο β’ μέρος αντικατέστησε τον Μπαλαμώτη.

Διαιτητής: Δροσίνης.
Βοηθοί: Σφυρής, Αγγελόπουλος.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Αλουσάι, Χότζα, Σιαμέτης, Κουτσούκης, Σεφερκόλι, Κουντούρης (70’ Βέργος), Ψιάνος (65’ Κωτούλας), Μακρονάσιος, Ζαρκαδής (65’ Αραμπατζής), Καραγιάννης, Σιαμέτης.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Ράπτης, Καραμπούζης, Βλιώρας (60’ Μπουμπούκης), Σπαθής, Κατσαγεωργίου, Αλεξίου, Γάρος (70’ Τασιούλης), Μπαλαμώτης (70’ Ντίνος), Βλάχος (80’ Πάσχος), Οικονόμου (80’ Βαϊόπουλος), Σιαφαρίκας.

Γιώργος Πέγιος

Οι αρχηγοί Μακρονάσιος και Γάρος με το διαιτητικό τρίο
Η ενδεκάδα του Αστέρα
Ο Ρήγας όπως παρατάχθηκε στο γήπεδο του Ριζομύλου

Ακολουθούν ορισμένα φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.