Αταμάν: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε άθλια άμυνα»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 103-82 την Ντουμπάι, αλλά ο Εργκίν Αταμάν δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο α’ μέρος. Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:
«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε άθλια άμυνα, ήμασταν soft και χάναμε τις διεκδικούμενες μπάλες. Tα γκαρντ δεν πίεζαν την μπάλα. Στα αποδυτήρια μιλήσαμε και ο Σερέλης επέμεινε να βάλουμε περισσότερο τον Καλαϊτζάκη, για να βελτιωθούμε στην άμυνα. Ακολούθησα τη συμβουλή του και με τον Καλαιτζάκη στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε πίεση στην άμυνα, ήμασταν πιο επιθετικοί και πρεσάραμε καλύτερα τους αντίπαλους γκαρντ. Ο Ράιτ δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο, ακόμα και αν δεν σκόραρε και τον πιέσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε λάθη, ειδικά στην τελευταία φάση. Ο Ναν συγκεντρώθηκε μετά το λάθος που έκανε. Ο Σλούκας πήρε τον έλεγχο με σκορ και ασίστ και πήραμε μία σημαντική νίκη. Η Ντουμπάι είναι πολύ καλή ομάδα».
Για τον Φαρίντ είπε: «Έχει δώσει πολλά, ήταν το καλύτερο φάρμακο στα προβλήματά μας. Μόνο στο πρώτο ημίχρονο είχε 4 μπλοκ. Μας δίνει χώρο στην επίθεση. Είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας. Το γεμάτο γήπεδο του αρέσει πολύ. Αρέσει στον κόσμο και θα συνεχίσει να αρέσει γιατί παίζει με την καρδιά του. Μας έδωσε την ενέργεια που χρειαζόμαστε»».
Τέλος, για τον Σλούκα ανέφερε: «Κάθε φορά λέω ότι ο Σλούκας είναι ο καλύτερος point guard τα τελευταία 6-7 χρόνια. Στα 36 του, η ηλικία του δεν είναι πρόβλημα, γιατί είναι φοβερός επαγγελματίας και προσέχει το σώμα του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.