Αθανασιάδης: «Έχει πολύ δρόμο η Α’ ΕΠΣΘ»

Δύσκολα παιχνίδια «βλέπει» για την ομάδα του αλλά και για τον Μαγνησιακό ο προπονητής της Αγίας Άννας

Υπήρξε στιγμή που ο Μαγνησιακός βρέθηκε μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας στην Α’ ΕΠΣΘ, αλλά η Αγία Άννα δεν δίστασε ούτε το έβαλε κάτω. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, στην αυγή της 16ης αγωνιστικής η ομάδα του Νίκου Αθανασιάδη να είναι πρώτη μαζί με τον Μαγνησιακό και να υπερέχει στην ισοβαθμία, αλλά όπως τονίζει ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας στο «Magnesiasports», το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του.

«Ήταν ένα δύσκολο δίμηνο για την ομάδα μου, αφού το -5 στο οποίο βρεθήκαμε είναι μία μεγάλη απόσταση. Αλλά το διαχειρίστηκε και με υπομονή και κερδίζοντας δύσκολα παιχνίδια, πιστεύω ότι επιστρέψαμε. Αλλά ακόμα στην ισοβαθμία είμαστε, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Θεωρώ ότι είμαστε στα μισά. Υπάρχουν πολλά δύσκολα παιχνίδια και για τις δύο ομάδες, και δεν θεωρώ ότι είναι μόνο αυτές οι δύο. Είναι και ο Θησέας Αγριάς, που είναι αρκετά κοντά και έχει δείξει ότι μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα επί ίσοις όροις» είναι το σχόλιο του Νίκου Αθανασιάδη.

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής της Αγίας Άννας σχολίασε τα αποτελέσματα των αγώνων της 15ης αγωνιστικής, με την ομάδα του να έχει επικρατήσει σε βάρος του Σαρακηνού, και τον ίδιο να βλέπει ότι και τα υπόλοιπα αποτελέσματα είχαν σε γενικές γραμμές αναμενόμενα.

Για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αναφέρει λοιπόν:

Αγία Άννα – Σαρακηνός (4-0): «Βάσει της εικόνας και του σκορ, νομίζω ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Ήμαστε επιβλητικοί απέναντι σε μία καλή ομάδα και νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια».

ΦΘ Αγχίαλος – Ακρόπολη (2-1): «Η Αγχίαλος πάντα μέσα στην έδρα της έχει μία δυναμική. Νομίζω ότι πέτυχε μία σημαντική νίκη και θεωρώ ότι αυτό το αποτέλεσμα θα παίξει ανάλογο ρόλο στη μάχη της παραμονής ανάμεσα στις δύο ομάδες».

Θησέας Αγριάς – Τοξότης (2-0): «Ο Θησέας είναι από τις ομάδες που μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ήταν κάτι αναμενόμενο. Αν και ο Τοξότης είναι μία καλή ομάδα, ο Θησέας είναι σε πολύ καλό φεγγάρι, οπότε για μένα ήταν αναμενόμενη αυτή η νίκη».

Δήμητρα – ΕΛ Νηλέας (0-4): «Δεν υπάρχει κάτι να πούμε. Είναι μία δύσκολη χρονιά για το σωματείο της Δήμητρας».

ΑΕ 2002 – ΓΣ Αλμυρού (1-2): «Βάσει της δυναμικότητας των δύο ομάδων, θεωρώ ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Ωστόσο είδαμε ότι η ΑΕ 2002 μέσα στην έδρα της έχει μία δυναμική. Ο ΓΣ Αλμυρού κέρδισε ίσως πιο δύσκολα απ’ ότι θα περίμενε κανείς».

Μαγνησιακός – Αίας Σούρπης (1-0): «Ντέρμπι ήταν. Ο Αίας Σούρπης έχει παίκτες ευγνωσμένης αξίας. Πάντα όμως εκτός έδρας χάνει λίγη από τη δυναμική της. Αλλά βάσει όσων πληροφορηθήκαμε δεν ήταν τόσο δύσκολο το 1-0 όσο ακούγεται. Περίμενα μία αντίδραση από τον Μαγνησιακό για να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο κακά αποτελέσματα. Είναι άλλωστε ομάδα που έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές».

Ρήγας Φεραίος – Πύρασος Ν. Αγχιάλου (0-1): «Και αυτό ήταν ντέρμπι. Θεωρώ ότι ξεκινούσε από το «x», μεταξύ δύο ομάδων με ιστορία και μοιάζει να είναι σχετικά κοντά η δυναμική του καθενός με αυτή του άλλου. Ο Ρήγας ήταν σε ένα καλό φεγγάρι τελευταία, αλλά πιθανότατα ο Πύρασος επικράτησε στις λεπτομέρειες…».

Προετοιμασία για τη 16η αγωνιστική

Ο προπονητής της Αγίας Άννας προετοιμάζεται κι αυτός για τη 16η αγωνιστική, με την ομάδα του να φιλοξενείται από τη ΦΘ Αγχίαλος, ενώ ο ίδιος προβλέπει ότι και τα υπόλοιπα παιχνίδια θα είναι πολύ ενδιαφέροντα.

Συγκεκριμένα, σχολιάζει για κάθε αναμέτρηση:

ΦΘ Αγχίαλος – Αγία Άννα: «Αν η ομάδα μας δείξει τη διάθεση και την ενέργεια που βγάζει το τελευταίο δίμηνο, θα μπορέσουμε να βρούμε τρόπο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε ένα δύσκολο γήπεδο ίσως. Αν θυμάστε, και στον πρώτο γύρο η ΦΘ Αγχίαλος ήταν η ομάδα που μας δυσκόλεψε πάρα πολύ».

Σαρακηνός – Θησέας Αγριάς: «Περιμένω μία αντίδραση από τον Σαρακηνό και δεν νομίζω ότι θα είναι εύκολο για τον Θησέα να κερδίσει σ’ αυτήν την έδρα. Οπότε ξεκινάει από την ισοπαλία».

Ακρόπολη Σέσκλου – Δήμητρα Ευξεινούπολης: «Νομίζω ότι η Ακρόπολη θα κερδίσει».

Τοξότης – ΑΕ 2002: «Βάσει δυναμικής ο Τοξότης μοιάζει να έχει το πλεονέκτημα. Αλλά από την άλλη η ΑΕ 2002 «καίγεται» για βαθμούς, οπότε σίγουρα δεν θα είναι εύκολο για τους γηπεδούχους να πάρουν τους τρεις βαθμούς».

ΕΛ Νηλέας – Μαγνησιακός: «Είναι μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας και νομίζω ότι εύκολα ή δύσκολα ο Μαγνησιακός θα επικρατήσει».

ΓΣ Αλμυρού – Ρήγας Φεραίος: «Ο ΓΣ Αλμυρού είναι μία ομάδα που στην έδρα της δύσκολα χάνει βαθμούς. Θα ξεκινούσα όμως από το σημείο της ισοπαλίας».

Αίας Σούρπης – Πύρασος Νέας Αγχιάλου: «Αυτά τα παιχνίδια ξεκινούν από την ισοπαλία. Αλλά όπως είπα και πριν, ο Αίας Σούρπης στην έδρα του έχει μεγαλύτερη δυναμική. Η Σούρπη είναι από τις πιο δύσκολες έδρες. Έχει ένα πρώτο πλεονέκτημα η Σούρπη, αλλά ο Πύρασος έχει και καλούς παίκτες και καλό προπονητή».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.