Αθλητική Ένωση Διμηνίου Ιταλική Ακαδημία θα ονομάζεται πλέον η Α.Ε.Δ.

Αθλητική Ένωση Διμηνίου Ιταλική Ακαδημία θα ονομάζεται πλέον η Α.Ε.Δ., καθώς επισφραγίστηκε η συνεργασία με την Ιταλική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και η νέα διοίκηση πήρε εντολή μέσα από τη Γ.Σ. να τροποποιήσει το καταστατικό και να αλλάξει την ονομασία του συλλόγου, ο οποίος στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μετά από τη γενική συνέλευση και τις εκλογές που διεξήχθησαν είχαμε την ανάδειξη συμβουλίου όπου εκλέχτηκε πρόεδρος ο Ιωάννης Στρούγκης.

Η νέα διοίκηση πήρε την εντολή να τροποποιήσει το καταστατικό μας και το νέο όνομά μας θα είναι ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΜΗΝΙΟΥ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ. Ο λόγος που θα πραγματοποιηθεί η παραπάνω ενέργεια είναι ότι επίσημα πλέον επισφραγίστηκε η συνεργασία μας με την Ιταλική Ακαδημία Θεσσαλονίκης. Να σημειωθεί ότι θα παραλάβουμε προπονητικό πρόγραμμα και τα παιδιά μας θα παρακολουθούνται από τον κ. Βαλάντη Σπανίδη, που είναι το “μάτι” των Ιταλών σε Ελλάδα και Κύπρο, και μετέπειτα θα ταξιδεύουν στην Ιταλία. Η Ιταλική Ακαδημία Θεσσαλονίκης έχει συνεργασία με την TOR TRE TESTE, που έχει έδρα τη Ρώμη και δύο προέδρους, τον Fabio Liverani, που είναι ο προπονητής της Lecce, αλλά και τον κ. Alessio Di Bisceglia.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΕΙΣ, Τα καλύτερα τώρα ξεκινάνε…»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.