Αθλητικό Κολέγιο Νίκης: «Η μεγαλύτερή μας επιτυχία μέχρι την επόμενη»

Για μία δύσκολη και πρωτόγνωρη χρονιά κάνει λόγο η διοίκηση του Αθλητικού Κολεγίου Νίκης Βόλου, περιμένοντας όπως τονίζει την επίσημη απόφαση της ΕΠΣΘ για άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Μία δύσκολη και πρωτόγνωρη ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Οι τελευταίες αποφάσεις της ΕΠΣΘ παρότι δεν έχουν πάρει επίσημη μορφή ακόμη όπως όλα δείχνουν δίνουν τη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο στην ομάδα μας. Μία άνοδος που έρχεται ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΑ και επιβραβεύει τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών μας, των προπονητών αλλά και όλων των ανθρώπων που στήριξαν και στηρίζουν το εγχείρημα αυτό. Θα θέλαμε να συγχαρούμε και τις υπόλοιπες ομάδες που κατάφεραν την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Θεωρούμε, ότι έχει ξεχωριστή σημασία αυτή η επιτυχία τόσο για την ομάδα μας όσο και γενικότερα για τη υγεία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αν αναλογιστούμε ότι αυτή η ομάδα στην συντριπτική της πλειοψηφία αποτελείται από νεαρούς ποδοσφαιριστές , που είναι η προέκταση των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου και μεταβατικό στάδιο προεπιλογής της πρώτης μας ομάδας. Ευχαριστούμε θερμά όσους μας στήριξαν, χάρηκαν μαζί μας στις επιτυχίες και λυπήθηκαν στις αποτυχίες. Όλοι όμως να είναι απόλυτα σίγουροι ότι τα παιδιά της Νίκης κερδίζουν και χάνουν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Με αυτά τα ιδανικά γαλουχήθηκαν και με αυτά θα πορευτούν και στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣΘ.

Αυτή η ομάδα αναγεννήθηκε δύο φορές μέσα από τις στάχτες της και αυτό μας κάνει διπλά υπερήφανους.

Την μεγαλύτερη μας επιτυχία, μέχρι την επόμενη, την είχαμε υποσχεθεί. CAPTAIN για σένα».

Παράλληλα, η ανακοίνωση συνοδεύεται με βίντεο όλων των τερμάτων που πέτυχε το Αθλητικό Κολέγιο την τελευταία αγωνιστική περίοδο.

YouTube player
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.