Αθλοτέχνης Βόλου: Επιτυχίες στο διεθνές πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου

Από τις 9 έως και τις 11 Δεκεμβρίου του 2022 πραγματοποιήθηκε το διεθνές πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου στο ΟΑΚΑ και μέλη του Αθλοτέχνη Βόλου σε 68 συλλόγους και 1128 αθλητές από έξι χώρες κατέκτησε 4 χρυσά, 7 ασημένια και 16 χάλκινα μετάλλια με 19 αθλητές.

«Η προπονήτρια του συλλόγου Καραουλάνη Φωτεινή δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε ολους τους αθλητές-παιδιά μου που κάθε φορά με κάνουν περήφανη κυρίως για το ήθος τους και την μαχητικότητά τους! Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους να κάνουν αυτό που αγαπούν και για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν! Τέλος ευχαριστώ πολύ τους βοηθούς-συνεργάτες μου Aντώνη Βογιαντζή και Τζαρτζάνη Λαμπρινή που ήταν εκεί και πρόσφεραν την πολύτιμη βοήθεια τους. Συγχαρητήρια σε όλους! Συνεχίζουμε δυναμικά τη μεγάλη μας πορεία».

Οι αθλητές που συμμετείχαν: Μιχαήλ Αϊβαζόγλου, Ιφιγένεια Βασιλειάδη, Χριστίνα Εσερμπέκογλου, Ελευθέριος Εσερμπέκογλου, Μυρτώ Πολυχρονίου, Ιωάννα Ιωακειμίδη, Χαράλαμπος Ιωακειμίδης, Άκης Καραμπουτάκης, Μαρία Ζωή Μόκα, Δήμητρα Μόλιου, Κωνσταντίνα Κλιάρη, Άνα Κόλα, Αχιλλέας Καλυβιώτης, Βάλια Λουφοπούλου, Μιλτιάδης Συλεόπουλος, Αναστάσιος Φιλίποου, Μαριάννα Τσιώλη, Δημήτρης Τζαρτζάνης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.