Άτλας: “Καταλάβαμε την 1η θέση από τα σωματεία της Μαγνησίας στα διασυλλογικά”

Για πρωτιά σε σχέση με τα υπόλοιπα σωματεία της Μαγνησίας στο σύνολο των διασυλλογικών πρωταθλημάτων στίβου κάνει λόγο ανακοίνωση του Άτλαντα, που αναφέρει τα εξής:

“Πολύ μεγάλη επιτυχία της Ακαδημίας μας! Με μόλις τρία χρόνια από την ίδρυσή της, η Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου κατέλαβε την 1η θέση από τα σωματεία του Νόμου Μαγνησίας στο σύνολο των διασυλλογικών πρωταθλημάτων.
Αυτό αποτελεί μεγάλη επιτυχία, καθώς προσπέρασε σωματεία με μεγάλη ιστορία και κύρος στο χώρο του Κλασικού Αθλητισμού.
Για τους συντελεστές της Ακαδημίας μας, όμως, αυτό παίρνει ακόμη μεγαλύτερη αξία, καθώς προέκυψε αβίαστα και με μόνο όπλο τη μεγάλη μας αγάπη για τα παιδιά και το Άθλημα.
Η διοίκηση της Ακαδημίας μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους προπονητές της για την μεγάλη προσφορά τους, τους γονείς των αθλητών και αθλητριών μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και τη συμπαράστασή τους, αλλά πάνω απ’ όλους τους αθλητές και αθλήτριές μας, που μπόρεσαν μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να πετύχουν ένα τέτοιο αποτέλεσμα!
Εμείς από τη μεριά μας, δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα τους, όταν μας χρειάζονται, και να τους παρέχουμε όσο καλύτερα μπορούμε τα μέσα, ώστε να «ανθίσουν» αθλητικά!
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.