Άτυχοι οι Νέοι της ΕΠΣΘ, 1-1 με τη Φθιώτιδα

Οι Νέοι της ΕΠΣΘ, όπως παρατάχτηκαν στη Λαμία

Αν μία ομάδα άξιζε να κερδίσει στο Ενωσιακό γήπεδο της Φθιώτιδας ήταν οι Νέοι της ΕΠΣΘ, καθώς προηγήθηκαν στο 23’ με σουτ του Αναστασίου από το ύψος του πέναλτι  ετά από σέντρα του Δήμου και έχασαν πέναλτι με τον Μπαλλά με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, το οποίο κέρδισε ο Δήμος.

Όμως, αντί να γίνει νωρίς το 0-2, το εύθραυστο 0-1 παρέμεινε και τελικά στο 79’, ένα λεπτό πριν τη λήξη, ο πανύψηλος Τρούμπουλος, που είχε κάνει τη ζημιά στον πρώτο αγώνα στο Βασδέκειο, καθώς και τότε είχε πετύχει και τα δύο γκολ της νίκης της ομάδας του, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μετά από φάουλ του Λαμπρόπουλου. Έτσι, χάρισε τον έναν βαθμό στην ΕΠΣ Φθιώτιδας, η οποία διατηρήθηκε στο +1 από την ομάδα της Μαγνησίας.

Σημασία έχει ότι οι φιλοξενούμενοι, παρά τη μεγάλη τους προσπάθεια, δεν μπόρεσαν να πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα τους γηπεδούχους, από τους οποίους είχαν χάσει με 1-2 στο πρώτο ματς με γκολ στις καθυστερήσεις.

Αυτό σημαίνει ότι το σύνολο του Αντώνη Μάνδαλου, που στάθηκε άτυχο και στα δύο παιχνίδια, είναι πολύ κοντά στον αποκλεισμό, αφού πρέπει να νικήσει την πρωτοπόρο Εύβοια την τελευταία αγωνιστική στο Βασδέκειο, κάτι εφικτό, αλλά και να χάσει βαθμούς η Φθιώτιδα στην έδρα της από την αδύναμη Ευρυτανία, πράγμα πάρα πολύ δύσκολο.

Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τερματοφύλακα τον Καθηνιώτη, ενώ στην άμυνα πλάγιοι μπακ ήταν οι Αφεντίτσας (δεξιά) και Μαλαμούλης (αριστερά) στα πλάγια και στο κέντρο αυτής οι Ντόντα και Κωστής. Παπασακελλαρίου και Παπαδήμος ήταν οι αμυντικοί μέσοι, με τον Αναστασίου να έχει πιο οργανωτικό ρόλο μπροστά τους, ενώ οι Κολώνιας και Δήμος έπαιξαν στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή ο Μπάλλας.

Κ16 ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Τζοβάρας, Φλώρος, Λόζος, Κατσιούλας, Σταθόπουλος, Δερματάς, Ξηρογιάννης, Τρούμπουλος, Αρβανίτης, Σύρμος, Λαμπρόπουλος

Κ16 ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Καθηνιώτης, Αφεντίτσας, Μαλαμούλης, Ντόντα, Κωστής, Παπασακελλαρίου, Παπαδήμος, Αναστασίου, Κολώνιας, Δήμος, Μπάλλας

Έπαιξαν και οι: Καπίτσας, Κάβουρας, Τσιτσικλής, Αγόρος

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

ΕΠΣ Φθιώτιδας-ΕΠΣ Θεσσαλίας 1-1

ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Εύβοιας 0-3

Η βαθμολογία

  1. ΕΠΣ Εύβοιας 13
  2. ΕΠΣ Φθιώτιδας 8
  3. ΕΠΣ Θεσσαλίας 7
  4. ΕΠΣ Ευρυτανίας 0
Οι δύο αρχηγοί με τους διαιτητές

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.