Austrian Boys: «Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά από την Αστυνομία»

«Διαβάζοντας σήμερα την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας του Νομού Μαγνησίας μείναμε έκπληκτοι καθώς για πολλοστή φορά ισχύουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος των Austrian Boys, απαντώντας στα όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας.

Χαρακτηριστικά αναφέρει τα εξής: «Είπαμε να μην ασχοληθούμε καθόλου αλλά δεν μπορούμε με τα όσα γίνονται καθώς και με την ψευδή προπαγάνδα που πάνε κάποιοι να περάσουν.

Όταν στον πρώτο γύρο, κακώς για όλους μας, 3-4 φιλάθλους μας 6-7 τετράγωνα μακριά από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου τους συλλάβατε για πτήση drone και τους τρέχατε σε δικαστήρια παρόλο που το αιτιολογικό ήταν αστείο και ο δικαστής τους δικαίωσε πανηγυρικά. Ενώ τώρα αφήσατε 20-30 άτομα οπαδούς της Νίκης να κάνουν βόλτες ακριβώς έξω από το γήπεδο και τους αφήνατε να προκαλούν και αντί να τους απομακρύνετε τους βάλατε στο γήπεδο και να κάνουν οργανωμένη κερκίδα ενώ απαγορευόταν ρητά η παρουσία φιλοξενούμενων. Κάνατε τα στραβά μάτια ενώ μπαίνανε αυτοί από το τείχος μέσα στο γήπεδο. Εξακολουθήσατε να αφήνετε κι άλλο κόσμο της Νίκης να είναι έξω από το γήπεδο και να κάνει βόλτες χωρίς την παρουσία σας.

Αν όλα αυτά γινόταν στον πρώτο γύρο, θα τρέχατε κι άλλο δικό μας κόσμο στα δικαστήρια.

Αυτή είναι η ισότητα; Που σε όλο τον κόσμο, σε ποια πόλη γίνονται όλα αυτά, ενώ απαγορεύεται ρητά η παρουσία φιλοξενούμενων;

ΥΓ. Ως προς τους οπαδούς της συμπολίτισσας έχουμε να τονίσουμε κάτι. Με τις πλάτες άλλων κάνετε μαγκιές;».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.