Austrian Boys: Ο κόσμος του Ολυμπιακού Β. θα τους τιμωρήσει στις εκλογές

Σαφές και αυστηρό μήνυμα για τιμωρία στις επόμενες δημοτικές εκλογές της νυν δημοτικής αρχής έστειλαν με ανακοίνωσή τους οι Austrian Boys, με αφορμή την αρνητική απάντηση του Δήμου Βόλου για χρήση του ΕΑΚ από τον Ολυμπιακό Βόλου. Παράλληλα, ζητούν για μία ακόμη φορά να απομακρυνθούν οι κ.κ. Βλιώρας-Καπουρνιώτης από την τεχνική ηγεσία των ομάδων μπάσκετ του συλλόγου. Η ανακοίνωση:

«‘Άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία κατάφερε ο Δήμος Βόλου και η κουστωδία, μετά τα απογευματινά μαντάτα. Εντελώς τυχαία μετά την αίτηση χρήσης του ΕΑΚ από τον ερασιτέχνη μας …προέκυψαν έργα, ομοίως και πριν το ματς με την Πύδνα επίσης προέκυψε επανασπορά του χόρτου του γηπέδου. Γιατί άραγε τέτοια σύμπτωση;

Αυτοί εκεί στην πλατεία Ρήγα Φεραίου έχουν μπερδέψει τη βροχή με το φτύσιμο.

Η αλήθεια είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες την Κυριακή δεν υπάρχουν έργα στο ΕΑΚ, αλλά προγραμματισμένες προετοιμασίες του καψίματος του «ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ» του ΒΟΛΟΥ.

Επίσης δικαιωθήκαμε άλλη μια φορά για την αντίθετη θέση μας από την αρχή της χρονιάς να έχουμε προπονητές στην ομάδα μας, Πρόεδρο και αντιπρόεδρο του ΔΕΟΠΑΠ στα τμήματα μπάσκετ της ομάδος μας. Περιμένουμε – απαιτούμε μετά από αυτές τις εξελίξεις , αύριο το πρωί, αν δεν παραιτηθούν οι προαναφερόμενοι, να απολυθούν άμεσα και μακριά από την ομάδα μας.

Τέλος , ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής, και επειδή ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ έχει αποδείξει πως όταν θέλει τιμωρεί, οι εκλογές είναι κοντά και αυτή η συμμορία που είναι στα έδρανα του Δήμου Βόλου, θα καταλήξουν να πίνουν πικρό καφέ όλοι μαζί στις Αφέτες (Νιάου).

Έχετε τελειώσει ήδη και δεν το έχετε καταλάβει ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ (.-)»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.