Austrian Boys: Όλοι μέσα στην ομάδα να κάνουν το καθήκον τους

Οι Austrian boys διοργανώνουν εκδρομή για το Ελευθεροχώρι Τρικάλων την επόμενη Κυριακή για τον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τους Μαύρους Αετούς και εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση, στην οποία τονίζουν ότι δε σταματούν να στηρίζουν την ομάδα τους, αλλά ζητούν από τους παίκτες να δείξουν σωστή αγωνιστική συμπεριφορά που αρμόζει στο βάρος της ερυθρόλευκης φανέλας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Αν κάτι μας αντιπροσωπεύει απόλυτα ως οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου και ειδικότερα ως Austrian Boys, είναι το σύνθημα “Βόλος στα εύκολα, ΒΟΛΑΡΑ στα δύσκολα”.
Αυτή τη στιγμή, όσο και αν μας πίκρανε το αποτέλεσμα της Κυριακής, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες της ομάδας μας για την επίτευξη του φετινού στόχου.
Γι’ αυτό διοργανώνουμε εκδρομή για τον αγώνα της Κυριακής σε ένα ακόμα χωριό, αυτή τη φορά στο Νομό Τρικάλων, και καλούμε όλους τους συνοπαδούς μας να ακολουθήσουν, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη στην ομάδα.
Το κόστος της εκδρομής είναι 8 ευρώ και η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή στις 11.30 από τα γραφεία του συνδέσμου μας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 6983202717
Austrian Boys
Υ.Γ. Ελπίζουμε ότι από εδώ και πέρα όλοι μέσα στην ομάδα να κάνουν το καθήκον τους και κυρίως οι ποδοσφαιριστές μας να δείξουν στην πράξη την απαιτούμενη αγωνιστική συμπεριφορά και αποτελεσματικότητα που αρμόζει σε όσους φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.