Austrian Boys: «Όλοι για το καλό της ομάδας»

Συνάντηση με τη διοίκηση και τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου, Ευριπίδη Τσιμπανάκο είχαν εκπρόσωποι των συνδέσμων των οργανωμένων οπαδών, προκειμένου να γίνει ανταλλαγή απόψεων για τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League, μετά και τις αντιδράσεις για τα αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Σύνδεσμος των Austrian Boys τοποθετήθηκε για τη συνάντηση και επισημαίνει τα εξής:

«Μετά την χθεσινή (σ.σ. προχθεσινή) συνάντηση που είχαμε εμείς οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου με εκπροσώπους της διοίκησης κάνουμε ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση ότι εμείς είμαστε οι πρώτοι που αγαπάμε την ομάδα μας και θέλουμε το καλό της με κάθε τρόπο και είμαστε χαρούμενοι που μετά και τη χθεσινή κουβέντα καταλάβαμε ότι το ίδιο θέλει και η παρούσα διοίκηση.

Είναι πολύ θετικό για εμάς ότι χθες (σ.σ. προχθές είπαμε κουβέντες αληθινές για το μέλλον του συλλόγου και πήραμε την διαβεβαίωση από τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο ότι η ομάδα θα συνεχίσει δυναμικά για να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα στην καλύτερη δυνατή θέση.

Οφείλουμε λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε πως η ανακοίνωση μας μετά τον αγώνα με τον Θεσπρωτό ήταν απόρροια της βαθιάς αγανάκτησης μας για την εξευτελιστική εμφάνιση της ομάδας μας και την ήττα με το βαρύ 4-1 και τα όσα γράφτηκαν αφήνοντας διάφορες μομφές για τους παίκτες μας φυσικά και δεν ισχύουν και αποτελούν προϊόν της οργής μας και τίποτα παραπάνω.

Ξέρουμε ποια είναι η ομάδα μας.

Ξέρουμε και ποιοί είναι οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου.

Και συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.