Austrian Boys: Τρίζουν τα κόκκαλα των συμπαικτών σας

Ανακοίνωση ανάρτησαν στην επίσημη σελίδα τους στο facebook οι Austrian Boys, με την οποία καταφέρονται κατά των παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου λόγω της απόφασης των περισσότερων να παραιτηθούν από την Ένωσή τους. Χρησιμοποιούν μάλιστα πολύ σκληρές εκφράσεις, όπως ότι «τρίζουν τα κόκκαλα των συμπαικτών σας, που έχουν φύγει από τη ζωή», ενώ τους καλούν να ανακαλέσουν την παραίτησή τους, την οποία οι οργανωμένοι χαρακτηρίζουν ως προϊόν εκβιασμού. Η ανακοίνωση:

«Κύριοι παραιτηθέντες παλαίμαχοι, τρίζουν τα κόκκαλα των συμπαικτών σας (δεν αναφέρουμε ονόματα για να μην αδικήσουμε κανέναν) που έχουν φύγει από τη ζωή με την εξαναγκαστική απόφαση σας να παραιτηθείτε σύσσωμοι από μέλη του Δ.Σ του συλλόγου παλαίμαχων.

Σας πληροφορούμε, κύριοι παραιτηθέντες παλαίμαχοι, πως γνωρίζουμε καλά ποιος είναι αυτός που σας εξανάγκασε και σας εκβίασε να παραιτηθείτε και να βάλετε την κουστωδία πάνω από την ιστορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ. Εσείς που ήσασταν ινδάλματα για εμάς με την απόφαση σας αυτή τα γκρεμίσατε όλα και πέσατε στη φάκα της κουστωδίας.

Εμείς πριν λίγες μέρες δημοσιεύσαμε μια ανακοίνωση προειδοποίηση όσον αφορά για την κουστωδία που σέρνει μίσος και διχόνοια στους κύκλους της ομάδας μας και γενικότερα στην πόλη.

Σας δίνουμε μια τελευταία ευκαιρία να ανακαλέσετε την απόφαση σας αυτή, αρχικά για τη φανέλα που τιμήσατε και δεύτερον για την αξιοπρέπειά σας , ειδάλλως τελειώσατε από μας και από την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ. Σας ανοίγουμε την πόρτα της εξόδου να πάτε ελευθέρα και χωρίς τύψεις στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΒΟΛΟΥ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.