Austrian Boys-Vatos Locos: Μην ασχολείστε με τα σχόλια και σώστε την παρτίδα

Σοβαρές αιχμές των οργανωμένων κατά της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου

Σοβαρές αιχμές κατά της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αφήνουν με ανακοίνωσή τους οι σύνδεσμοι οργανωμένων φιλάθλων Austrian Boys και Vatos Locos. Αφορμή στάθηκε, ανακοίνωση της ΠΑΕ, την οποία οι οργανωμένοι χαρακτηρίζουν “γελοία”, στην οποία γνωστοποιούσε την πρόθεσή της να κινηθεί νομικά για σχόλια που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο τα οποία θεωρεί ψευδή. Σε απάντησή τους οι Austrian Boys-Vatos Locos καλούν τη διοίκηση να μην ασχολείται με σχόλια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να σώσει την παρτίδα στο αγωνιστικό κομμάτι, ενώ στην περίπτωση που προχωρήσει σε μήνυση γι’ αυτά αντιτείνουν ότι και εκείνοι από την πλευρά τους θα καταθέσουν μήνυση κατά εκείνου που σχεδίασε την φετινή ομάδα, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα “άμπαλο”. Στην ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι στρέφονται και κατά του υπεύθυνου Τύπου της ομάδας Ευθύμη Χούτα, για χαρακτηρισμό που φέρεται να έκανε σε βάρος τους, στη διάρκεια ραδιοφωνικής του εκπομπής, κατηγορώντας τους ότι “έδιωξαν” τον Δήμαρχο από τον Ολυμπιακό. Καταλήγοντας στην ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι καλούν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να παίξουν με πάθος στο τοπικό ντέρμπι και να κερδίσουν τη Νίκη Βόλου, προκειμένου να ανατρέψουν την άσχημη ψυχολογία που υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων μετά την ισοπαλία με τον Αλμωπό.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Είμαστε από το 2004 το πιο ζωντανό κομμάτι του Ολυμπιακού Βόλου. Έχουμε περάσει δύσκολα χρόνια και πάντα ήμασταν εκεί. Σε πέτρινα χρόνια , σε χαρές και σε λύπες. Δεν έχουμε μασήσει σε διάφορες απειλές τα προηγούμενα έτη ,από προηγούμενες διοικήσεις της ομάδας μας, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν.
Αυτές οι απειλές για δημόσια μηνύματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν στέκουν. Προκαλούμε την ΠΑΕ να κάνει μήνυσή και εμείς θα ανταποδώσουμε με μήνυση σε αυτόν που σχεδίασε την φετινή ομάδα, διότι είναι ΑΜΠΑΛΟΣ , πονάνε τα ματάκια μας και μας έχουν κάνει ρεζίλι σε όλη την ποδοσφαιρική κοινωνία .

Εσείς σε δηλώσεις σας είπατε στην αρχή της χρονιάς πως η ομάδα φέτος θα είναι ανταγωνιστική , πράγμα που ο κόσμος δεν το βλέπει. Γι ‘αυτό σταματήστε να ασχολείστε με τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του απλού κοσμάκη και ΣΩΣΤΕ την παρτίδα.

Είναι η πρώτη ΠΑΕ στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη που για την άσχημη εικόνα της ομάδος έχει ως άλλοθι την συμπεριφορά των οπαδών.

Όσον αφορά για τον χαρακτηρισμό “κωλόπαιδα” στο sport fm από τον νυν υπεύθυνο τύπου της ΠΑΕ ΕΥΘΥΜΗ ΧΟΥΤΑ ( και τον αρθρογράφο της παραπάνω ΓΕΛΟΙΑΣ ανακοίνωσης της ΠΑΕ ) και για το διώξιμο του δημάρχου , εμάς η στάση μας απέναντι του είναι ξεκάθαρη. Εμείς δεν τον γουστάρουμε και δεν θέλουμε ούτε να τον βλέπουμε και το λέμε δημόσια. Όχι σαν εσένα που άλλα λες στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου και κάνεις δημόσιες κωλοτούμπες. Εσύ που απολαμβάνεις την εύνοια του.

Επίσης Να υπενθυμίσουμε ότι τα “κωλόπαιδα” τρέχουν μέσα έξω χρόνια τώρα ανεξαρτήτου κατηγορίας , από την Δ εθνική ως το Βελιγράδι , τα κωλόπαιδα μάζεψαν σε πορείες 10000+ κόσμο το καλοκαίρι του 2011 για να σώσουμε την ομάδα, τα “κωλόπαιδα” ήταν πάντα και παντού παρών για το καλό της ομάδας και είμαστε οι πρώτοι που αγοράζουμε και εξαντλούμε τα εισιτήρια διάρκειας.

Τέλος θα θέλαμε να ζητήσουμε από τους παίχτες μας ένα και μόνο πράγμα για τον αγώνα της επόμενης Τετάρτης. Παίξτε με πάθος, ματώστε την φανέλα , βάλτε τα πόδια σας στην φωτιά και φέρτε επιτέλους την χαρά για τον κόσμο που έχετε πικράνει τόσο καιρό. Φέρτε το διπλό.
AUSTRIAN BOYS
VATOS LOCOS

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.