Αυγενάκης για Μητρώο: «Η αλήθεια σε αριθμούς» 

«Ανοιχτοί να ακούσουμε ρεαλιστικές προτάσεις»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, τοποθετήθηκε σχετικά με το Ηλεκτρονικό Μητρώο Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων, που προκαλεί αντιδράσεις στις ΕΠΣ, που έχουν αναστείλει ήδη τη δράση τους. Σε μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Αθλητισμού τονίζει -μεταξύ άλλων- πως κάθε χρόνο, γίνεται κι ένα μεγάλο βήμα για να μπει τάξη και διαφάνεια στο αθλητικό μας οικοδόμημα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του υφυπουργού Αθλητισμού:

«Η αλήθεια σε αριθμούς!

Τρίτο έτος εφαρμογής του Ηλεκτρονικού Μητρώου Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων και η αποδοχή του δεν φαίνεται μόνο από τη συντριπτική πλειονότητα της αθλητικής οικογένειας, που το αγκάλιασε, καταδεικνύεται και από τους αριθμούς:

-Μητρώο 2022 (σήμερα) με 5.618 εγγεγραμμένα και νόμιμα σωματεία κι άλλα 571 που οι αιτήσεις τους εξετάζονται.

-Μητρώο στις 31-12-2021 με 4.882 εγγεγραμμένα σωματεία.

-Μητρώο στις 31-12-2020 με 4.034 εγγεγραμμένα σωματεία.

Κάθε χρόνο κι ένα μεγάλο βήμα για να μπει τάξη και διαφάνεια στο αθλητικό μας οικοδόμημα.

Χωρίς εξαιρέσεις και αόριστες παρατάσεις, έπειτα από την ετήσια που δώσαμε πέρσι και τις ολιγοήμερες που δώσαμε φέτος το καλοκαίρι (από 31 Ιουλίου έως και 5 Σεπτεμβρίου), για να βοηθήσουμε όλα τα σωματεία να εγγραφούν.

Όσο για αυτούς που φωνασκούν, είμαστε εδώ να ακούσουμε ρεαλιστικές προτάσεις και να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Μαζί νοικοκυρεύουμε το αθλητικό οικοδόμημα της χώρας μας και πάμε τον αθλητισμό μας πιο ψηλά»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.