Αυγενάκης για τον Ολυμπιακό: Οι εμπλεκόμενοι να αποφασίσουν τι θέλουν

Για μία ακόμη φορά ο Λευτέρης Αυγενάκης προτίμησε να κρατήσει… αποστάσεις στο θέμα του Ολυμπιακού και την κατηγορία που θα αγωνίζονται από τη νέα σεζόν οι «ερυθρόλευκοι».

Με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM, ο υφυπουργός αθλητισμού κάλεσε τους εμπλεκόμενους φορείς να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους για να κλείσει μία και καλή το ζήτημα.

Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω διάθεση να μπω σε διαδικασία που θα ενισχύσει την παραφιλολογία. Ο κύκλος των επαφών με τους θεσμικούς έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Ερήμην των εμπλεκομένων δεν έχω διάθεση να εμπλακώ υπέρ ή εναντίον. Είμαι υπέρ της τήρησης των κανόνων και των καλών προθέσεων. Θα πρέπει οι άμεσα εμπλεκόμενοι να έχουν αποφασίσει τι πραγματικά θέλουν να κάνουν».

Παραδέχθηκε για τα λεφτά της ΕΡΤ στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ ότι «σίγουρα θα υποστούν μια μικρή μείωση. Όχι όλοι, αλλά τα νούμερα ήταν εξαιρετικά μεγάλα», ενώ για τις αλλαγές στην φορολογία είπε «θα έρθει πακέτο φορολογικών μέτρων που θα δώσει ανάσες στα σωματεία. Όπως η δυνατότητα φοροαπαλλαγών για χορηγίες και δωρεές, κάτω από προϋποθέσεις, και η μείωση του ΦΠΑ στο κόστος εισιτηρίων, η μείωση στη φορολόγηση στις μεταγραφές, γιατί δεν είμαστε καθόλου ανταγωνιστικοί.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.