Αυγενάκης: «Οι λοιμωξιολόγοι τον τελευταίο λόγο»-Συνάντηση με αθλητές μικρότερων κατηγοριών

Όπως ανέφερε το «Magnesiasports», στη συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη που είχε το μεσημέρι της Πέμπτης (4/2) αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ Α2 Ανδρών και Α1 Γυναικών μπάσκετ  έχουν την έγκριση της πολιτικής ηγεσίας του Αθλητισμού για έναρξη δράσης, ωστόσο όλα εξαρτώνται από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων.

Οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου ενημέρωσαν τον υφυπουργό Αθλητισμού για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι παίκτες των χαμηλότερων κατηγοριών, σε Γυναίκες και Άνδρες, εξαιτίας του «λουκέτου» στα πρωταθλήματά τους εξαιτίας του κορωνοϊού, ζητώντας την έναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων το συντομότερο δυνατό. Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Αυγενάκης ενημέρωσε πως η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δίνει το «πράσινο φως» για την έναρξη των προπονήσεων στην Α2 Ανδρών και Α1 Γυναικών. Ωστόσο, παράλληλα ξεκαθάρισε πως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να δώσουν και τη συγκατάθεσή τους οι λοιμωξιολόγοι.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πάντως ότι, με την αύξηση που παρατηρείται στα κρούσματα του κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες, οι ελπίδες να δώσουν το «πράσινο φως» οι λοιμωξιολόγοι είναι λιγότερες…

Σε εξέλιξη είναι την ίδια στιγμή η συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με εκπροσώπους μικρότερων εθνικών κατηγοριών.

Στο μεταξύ, το μεσημέρι της Παρασκευής (5/2, 12:00) θα πραγματοποιηθεί κανονικά η πορεία διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα από παίκτες και προπονητές των χαμηλών κατηγοριών. Μάλιστα, μέρος στην πορεία θα πάρουν για συμπαράσταση και οι επαγγελματίες παίκτες και προπονητές της πρώτης κατηγορίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.