Αυγενάκης: Πιστεύω τη Σοφία Μπεκατώρου

Στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης για τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, αλλά και τις κινήσεις των Αρχών μετά τα όσα έχουν γίνει γνωστά.
Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στα όσα έχουν γίνει γνωστά το τελευταίο διάστημα, σημειώνοντας πως «στη θέση της Σοφίας Μπεκατώρου θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε γυναίκα από το στενό μας περιβάλλον», προσθέτοντας πως κάποιες φορές νιώθει ότι ξεφεύγει από το θεσμικό του ρόλο και δρα συναισθηματικά.

«Είναι υποχρέωση όλων μας όμως να δουλέψουμε και να βοηθήσουμε τον κόσμο να μιλήσει, να σπάσει η σιωπή. Η Πολιτεία θα είναι δίπλα τους» συμπλήρωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Ο κ. Αυγενάκης υπογράμμισε ότι πιστεύει τα όσα κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου, σημειώνοντας πως «είναι κυρία με Κ κεφαλαίο», ενώ αναφέρθηκε και στα όσα ανέφερε το προηγούμενο διάστημα ο Νίκος Κακλαμανάκης στη Βουλή για τα όσα είχε ζήσει και ο ίδιος μέσα στο περιβάλλον της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

«Έχουν φτάσει σε μένα διάφορες ιστορίες, όμως δεν υιοθετώ τα πάντα, γιατί μετά θα κάναμε κυνήγι μαγισσών» σημείωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην απόφαση που έλαβε για τη διακοπή της χρηματοδότησης της ΕΙΟ μέχρι να ολοκληρωθεί η εισαγγελική έρευνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.