«Αυτοχειρία» για τον Ολυμπιακό Βόλου, 73-76 από τους Τιτάνες Παλαμά

Μπορεί να έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και να περιοόρισε τους Τιτάνες Παλαμά, αλλά δεν κατάφερε στο δεύτερο μέρος να παίξει την άμυνα που έπρεπε ο Ολυμπιακός Βόλου με αποτέλεσμα να υποστεί την ήττα σε ένα σημαντικό παιχνίδι με σκορ 73-76.

Το πρώτο δεκάλεπτο η επίθεση είχε τον πρώτο λόγο και για τα δύο σύνολα, με τους Μπουσκολίτη αρχικά και τους Μπόγδανο και Καραμήτσο στη συνέχεια να σκοράρουν για τους «ερυθρόλευκους» και να δίνουν λύσεις. Ειδικά στη δεύτερη περίοδο η επίθεση ήταν ακόμη πιο αποδοτική, με τους παίκτες του Ολυμπιακου Βόλου να χτίζουν και τη διαφορά που ήθελαν, ελπίζοντας σε μία πιο άνετη συνέχεια.

Αυτό όμως δεν έγινε… Οι Τιτάνες Παλαμά έκαναν την ολική επαναφορά, και ενώ το σκορ ήταν 46-36 στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα και με σκορ 47-47 έδωσαν νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση στα μισά περίπου της περιόδου. Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό, αφού πήραν και το προβάδισμα με 53-57 στη συνέχεια, για να έρθουν προς το τέλος οι πόντοι του Μπόγδανου για να κάνουν το σκορ 56-57 με καλάθι και φάουλ και στη συνέχεια ο Ολυμπιακός να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ με 60-58.

Στην τελευταία περίοδο όλα κρίθηκαν στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα. Ενώ οι Τιτάνες είχαν το προβάδισμα με 70-76, το καλάθι και η μία εύστοχη βολή του Μπόγδανου έκαναν το σκορ 73-76, με τις διαδοχικές χαμένες επιθέσεις των Τιτάνων να κρατούν τους «ερυθρόλευκους» ζωντανούς. Ενώ έμεναν περίπου 6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, έγινε η επαναφορά της μπάλας από τον Ολυμπιακό Βόλου, αυτή βρέθηκε στα χέρια του Μπόγδανου, όμως η επίθεση δεν εκδηλώθηκε εγκαίρως, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν φάουλ ενώ έμενε ένα δευτερόλεπτο για τη λήξη του αγώνα. Ο Μπόγδανος ήταν άστοχος στην πρώτη βολή, έχασε και τη δεύτερη, για να καταλήξει η μπάλα στα χέρια του Καραμήτσου που προσπάθησε να σουτάρει, αλλά κόπηκε από τον Μακρή σε νεκρό χρόνο.

Τα δεκάλεπτα: 21-21, 44-33, 60-58, 73-76
Ολυμπιακός Βόλου: Αγγελοκωστόπουλος, Μπεκρής 2, Μπούρας, Ίλτσογλου 10 (2), Καραμήτσος 16, Μπόγδανος 16, Σπανόπουλος, Μπουσκολίτης 13 (3), Σκαμάγκας 6, Ευτυχίδης 2, Μούμογλου 8 (1), Χροναίος.

Τιτάνες Παλαμά: Γκογκίδης 18 (2), Φαλάγγας, Μπακαβέλος, Τσατάλας 21 (1), Σφακιανός, Ξένος 2, Τσούμας, 14 (1), Φαλιάκης, Μακρής 10 (1), Σκουφεζής 11.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.