«Αυτοκτονία» είπε ο Παράσχος, σεβασμό ζήτησε ο Λόπεθ

SUPERLEAGUE / ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ - ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)

Δεν φαινόταν να μπορούσε να πιστέψει ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώρ γος Παράσχος, τον τρόπο με τον οποίο το 3-0 απέναντι στον ΝΠΣ Βόλος έγινε 3-3, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό… Μάλιστα στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα ο ίδιος έκανε λόγο για… αυτοκτονία.

«Αυτοκτονήσαμε, αυτό τα λέει όλα. Όλοι φταίμε, αλλά εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη» τόνιζε ο Γιώργος Παράσχος, που τακτικά φάνηκε να κάνει αρκετά λάθη. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει για παράδειγμα για ποιον λόγο πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου τον Τσιλούλη, που παραμένει ένας πολύ καλός παίκτης και πάντα απειλητικός για τις αντίπαλες άμυνες, και έδωσε τη δυνατότητα στον ΝΠΣ Βόλος ν’ ανέβει ψηλά στο γήπεδο, αφού οι παίκτες του Άνχελ Λόπεθ δεν είχαν να μαρκάρουν  κάποιον εντός της περιοχής τους, οπότε πήραν μέτρα στο γήπεδο.

Από την πλευρά του ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Σωτήρης Τσιλούλης, δήλωσε: «Είμαστε απαράδεκτοι. Νομίζαμε ότι καθαρίσαμε το ματς στο 3-0».

Την ίδια στιγμή ο Άνχελ Λόπεθ εμφανίστηκε εκνευρισμένος. «Πίστευα στην ανατροπή. Όλοι γνωρίζουν τη φιλοσοφία μου στα αποδυτήρια, το ίδιο είχα πει και στο ματς με τον ΟΦΗ την προηγούμενη εβδομάδα και απόψε (σσ χθες) το πίστεψα μέχρι το τέλος. Αν έχουμε κάτι το διαφορετικό σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, αυτό είναι το πνεύμα μας» τόνισε αρχικά.

Σχετικά με τα παράπονα που έχει για τη διαιτησία, δήλωσε: «Ήταν ξεκάθαρο πέναλτι και όλες αυτές οι φάσεις είναι πέναλτι όταν εξετάζονται στο VAR. Καταλαβαίνω ότι έχουμε εις βάρος μας 9 πέναλτι. Δεν σέβονται το Βόλο. Είμαστε ταπεινή ομάδα, αλλά δεν είμαστε χαζή ομάδα. Σε κάθε παιχνίδι γίνεται το ίδιο. Παρακαλώ σεβασμό».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.