Μπάμπης Πετράκος η τρίτη μεταγραφή της Νίκης

Ο 25χρονος Μπάμπης Πετράκος, που κατάγεται από την Ημαθία, αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης μετά τους Κόκκα και Τσιουρέλη.

Ο ύψους 1.84 παίκτης αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος κυρίως αλλά και ως κεντρικός αμυντικός και πέρσι ήταν στην Κοζάνη, όπου κατέγραψε 22 συμμετοχές και 1 γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ατρόμητο Διαβατού Ημαθίας στο τοπικό πρωτάθλημα και ακολούθησαν η Νάουσα στη Δ’ Εθνική, οι Πόντιοι Κατερίνης στη Γ’ την περίοδο 2011-12 με δύο συμμετοχές και η Ζάκυνθος το 2012-13 στη ίδια κατηγορία με 19 ματς και ένα γκολ. Με τους νησιώτες κέρδισε την άνοδο στη Football League και έπαιξε μαζί τους σ’ αυτήν την κατηγορία 14 φορές, για να μεταπηδήσει την επόμενη σεζόν στην Επισκοπή Ρεθύμνου πάλι στη Football League. Εκεί πραγματοποίησε μία πολύ αξιόλογη χρονιά με 25 παιχνίδια και ένα γκολ.

Πρόκειται σίγουρα για έναν ποδοσφαιριστή με καλό βιογραφικό, που θα αποτελέσει λύση πρώτης γραμμής για τη Νίκη, από την οποία έχει πάντως δυσάρεστες αναμνήσεις, αφού έπαιξε όλο το 90λεπτο με τη Ζάκυνθο στην ήττα της στις 10/11/13 στο Πανθεσσαλικό με 5-0.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.