Μπακάλης: «Η Νίκη Βόλου είναι κομμάτι της ζωής μου»

Μία συνέντευξη μικρής διάρκειας παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98,6» και την εκπομπή του Σάκη Νταφέκα, ο τεχνικός του Ρήγα Φεραίου, Λάκης Μπακάλης. Τι είπε για το κακό ξεκίνημα, τον αγώνα της Κυριακής και τη σχέση του με τον Λεωνίδα Μπίλη.

Αναλυτικά:

Για το κακό ξεκίνημα και τις δύο ήττες, σε ισάριθμους αγώνες:

«Νομίζω πως τα δύο αυτά αποτελέσματα, μοιάζουν μεταξύ τους, όσον αφορά τον τρόπο που χάθηκαν οι δύο αγώνες. Στην πρώτη αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη, θεωρώ πως αν είχαμε πετύχει πρώτοι γκολ, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Στο παιχνίδι με τον Διαγόρα, χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουμε στο τέλος και θα μπορούσαμε σήμερα να έχουμε έναν βαθμό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δυστυχώς. Και πέρσι το ξεκίνημά μας δεν ήταν καλό, απέναντι σε ομάδες που δε ήταν τόσο καλές, όσο αυτές που αντιμετωπίσαμε φέτος, αλλά «ανεβήκαμε» στη συνέχεια. Έχουμε αρκετό χρόνο να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε, δεν πρέπει, όμως, να επαναπαυτούμε, γιατί αν η μπάλα σε «πάρει από κάτω», δε σηκώνεσαι εύκολα».

Για τον αγώνα της Κυριακής, με αντίπαλο τη Νίκη:

«Πρόκεται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς και με πολλές ιδιαιτερότητες, τουλάχιστον για μένα. Η Νίκη είναι μια καλή και φορμαρισμένη ομάδα, το δείχνουν και τα αποτελέσματα, άλλωστε. Θα κάνει πρωταθλητισμό, έτσι δείχνει από τα πρώτα της παιχνίδια. Ας γίνει ένα καλό παιχνίδι κι ας κερδίσει ο καλύτερος. Η Νίκη Βόλου είναι κομμάτι της ζωής μου, δεν είμαι κόλακας, αλλά ειλικρινής».

Για το αν το φετινό ρόστερ είναι χειρότερο του περσινού:

«Δε θα το έλεγα. Το ρόστερ δεν είναι αποδυναμωμένο, απλά νομίζω πως δεν έχουμε βρει την αγωνιστική μας ταυτότητα από τη μέση και μπροστά, κυρίως. Βέβαια και στα μετ’ όπισθεν θεωρείται πως υπάρχει ομοιογένεια, αλλά στις δύο πρώτες αγωνιστικές έγιναν λάθη. Κάτι δεν πήγε καλά, θα το διορθώσουμε, θα βελτιωθούμε και θα είμαστε πιο σωστοί στην πορεία».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν, ενόψει Κυριακής:

«Εκτός από τον Δημητρίου που είναι 100% εκτός λόγω τραυματισμού και τον Γουτούλη που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, περιμένουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας τους Χίσα και Τζοβάρα. Και οι δύο ποδοσφαιριστές κάνουν προπονήσεις, αλλά αγωνιστικά δε μοιάζουν ακόμα απολύτως έτοιμοι. Θα κρίνουμε αν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν την Κυριακή, μέχρι την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου».

Για τη σχέση του με τον Λεωνίδα Μπίλη και τον κόσμο που θα παρευρεθεί στην κερκίδα του Γηπέδου του Βελεστίνου:

«Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός ανάμεσά μας. Νομίζω πως οι περσινές τοποθετήσεις ανήκουν στο παρελθόν. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα, δε θα ήθελα να σχολιάσω τίποτα άλλο, πάνω σε αυτό.

Όσον αφορά τον κόσμο, πιστεύω πως η ανταπόκριση θα είναι μεγάλη κι από τις δύο πλευρές. Εύχομαι το κλίμα να είναι καλό, είναι δύσκολο κομμάτι να το σχολιάσω, αγαπώ τον κόσμο των δύο ομάδων πάρα πολύ κι ελπίζω να κρατάω σωστά τις ισορροπίες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.