Μπακάλης: Ήταν μονόλογος, έχουν μέλλον τα νέα παιδιά

Ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα αλλά και με την απόδοση των παικτών εμφανίστηκε -και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά- ο τεχνικός του Ολυμπιακού Β., Λάκης Μπακάλης, στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Ο ίδιος μίλησε ειδικότερα για τα νεότερα παιδιά που έπαιξαν κόντρα στον Οπούντιο, υποστηρίζοντας πως έχουν μέλλον στην ομάδα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Λάκη Μπακάλη: «Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε αγωνιστικά. Συγχαρητήρια στα παιδιά για ακόμη μια φορά, για τη διάθεση και για τη σοβαρότητα που δείχνουν στο κάθε παιχνίδι. Σήμερα είχαμε ένα πάρα πολύ καλό ρυθμό από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Έπαιξαν και αρκετά νέα παιδιά και δείξανε κι αυτά ότι μπορούν να βοηθήσουν αρκεί να δουλέψουν με σύνεση και να είναι προσγειωμένοι στο μυαλό τους και πιστεύω ότι έχουν μέλλον στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Μονόλογος νομίζω και στα 90 λεπτά. Δεν υπήρχε φάση, ούτε ο Καραγκιολίδης απειλήθηκε, ούτε η άμυνά μας είχε σοβαρές πιέσεις. Από κει και πέρα βγάλαμε και ωραίες φάσεις και ωραία γκολ. Ξεκουραζόμαστε μία εβδομάδα, έχουμε ένα παιχνίδι ακόμη, θα το δούμε κι αυτό με την ίδια σοβαρότητα και με την ίδια πίστη, να τελειώσουμε, να κλείσει η χρονιά όμορφα μετά από μεγάλη δυσκολία και ταλαιπωρία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.