Μπακάλης: Πολύ καλό παιχνίδι, θα έρθει και το γκολ

Παρά τη συνεχή αστοχία του Ολυμπιακού Βόλου, ο τεχνικός των ερυθρολεύκων κ. Λάκης Μπακάλης εξήρε το πάθος και τη δύναμη των παικτών του, τονίζοντας χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ότι ήταν η πρώτη φορά που οι παίκτες έβγαλαν δύναμη.

Αναλυτικά σημείωσε τα εξής: «Παρά τον άσχημο καιρό και τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, νομίζω ότι κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, και στα 90 λεπτά, πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο, είχαμε διάρκεια, είχαμε και ποικιλία στον τρόπο ανάπτυξης , όμως μέχρι εκεί. Πάλι στο γκολ έχουμε τη δυσκολία, το πρόβλημα το μεγάλο όμως αν έχει αυτόν τον ρυθμό η ομάδα, αυτή την αγωνιστική παρουσία με πάθος και δύναμη, την οποία βγάλαμε για πρώτη φορά φέτος, νομίζω ότι θα έχει συνέχεια και θα έχει μέλλον».

Για τον εάν επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι τελικά σύμπτωση σε ό,τι αφορά το γκολ : «Όχι. Εγώ θα πω ότι επιμένουμε να δουλεύουμε και θα προσπαθούμε να βελτιωθούμε, να βρούμε πιο εύκολα το γκολ και να βρούμε πιο καλούς διαδρόμους, γιατί ήρθαν και καινούργιοι παίκτες.

Σήμερα ήταν τέσσερα καινούργια παιδιά. Το 40% της ενδεκάδας ήταν καινούργια παιδιά, τα οποία ήθελαν χρόνο προσαρμογής. Απεναντίας έδειξαν ότι μπορούν και μπορούν γρήγορα. Και προσαρμόστηκαν γρήγορα, με καλές προϋποθέσεις, γιατί έβγαλαν και καλές συνεργασίες. Είχε 2-3 σουτ ο Καμπλιώνης, είχε 2-3 καλές επιλογές. Τα χαλούσε στην τελική. Νομίζω η ομάδα, αν βγάλει το κάτι παραπάνω μέσα στην περιοχή, θα είναι καλύτερα. Πιστεύω ότι θα βρεθεί και η λύση στο γκολ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.