Μπαλαμώτης στη γιορτή του Ρήγα: Το 2019 να μας βρει πρωταθλητές (photos)

Ο πρόεδρος του Ρήγα Φεραίου, Γιάννης Μπαλαμώτης, δίνει τις ευχές του στους ποδοσφαιριστές

Μία μικρή χριστουγεννιάτικη γιορτή έστησαν στα γραφεία του Ρήγα Φεραίου το Σάββατο μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ οι διοικούντες της ομάδας, στην οποία στο πνεύμα των ημερών αντηλλάγησαν ευχές  με τους ποδοσφαιριστές και τους δόθηκαν ως δώρο γλυκά και από ένα μπουκάλι κρασί.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο πρόεδρος Γιάννης Μπαλαμώτης, που απευθυνόμενος στους παίκτες ανέφερε: «Συγχαρητήρια για τον αγώνα (σ.σ. με τον Ολυμπιακό Β.), ήσασταν πολύ καλοί. Αν συνεχίσετε έτσι του 2019, θα είστε πρώτοι. Στις γιορτές να περάσετε καλά, να έχουμε υγεία και το 2019 να μας βρει όλους ενωμένους και πρωταθλητές».

Ο αντιπρόεδρος Κώστας Γιάτσιος  είπε: «Εύχομαι καλές γιορτές να έχετε όλοι, οικογενειακή ευτυχία προπάντων και με το καλό να γυρίσετε όλοι πάλι στο γήπεδο, για να πάμε τον Ρήγα εκεί που του αξίζει, στη Γ’ Εθνική».

Ο προπονητής του Ρήγα, Μίλτος Ζιάκας, τόνισε στους ποδοσφαιριστές του: «Να σας δώσω συγχαρητήρια για την όλη προσπάθεια στο διάστημα που είμαι εδώ. Να έχετε καλές γιορτές με τις οικογένειές σας και να επιστρέψετε δυνατοί, για να επιτελέσουμε αυτό το έργο που ξεκινήσατε όλοι μαζί το καλοκαίρι και το οποίο υπάρχει η διοίκηση που το στηρίζει, κι εσείς οι ποδοσφαιριστές, που έχετε ικανότητες. Να πάμε ενωμένοι να διορθώσουμε τα οποιαδήποτε λάθη μας, τα οποία μπορεί να είναι αγωνιστικά ή συμπεριφοράς και την καινούρια χρονιά να είμαστε σε όλα καλύτεροι και να μπορέσουμε να οδηγήσουμε τον Ρήγα εκεί που πρέπει, δηλαδή στην αλλαγή της κατηγορίας. Καλές γιορτές σε όλους».

Και ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Γιώργος Αλεξίου, έκανε τις δικές του ευχές για τις ημέρες και συνέχισε: «Να γυρίσουμε όλοι δυνατοί και με όρεξη και να πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα που είναι ο μοναδικός στόχος και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.