Basket League: Εκτός έδρας δοκιμασίες για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Με τρεις αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή, η τέταρτη αγωνιστική της Basket League, με εκτός έδρας αγώνες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Στις 17:00 (ΕΡΤ3) ο Ηρακλής χωρίς τους τραυματίες Τέρνερ και Σκορδίλη υποδέχεται τον πάνοπλο Ολυμπιακό. Ο «Γηραιός», που ακόμη ψάχνει την πρώτη του νίκη, θα έχει στον πάγκο του τον Παντελή Μπούτσκο, ενώ εκκρεμεί η επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Στέργιο Κουφό.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την ήττα από την ΤΣΣΚΑ και στοχεύουν στο 4/4 στο πρωτάθλημα, προτού στραφούν στους αγώνες με Άλμπα (26/10) και Φενέρμπαχτσε (28/10) στο ΣΕΦ.

Την ίδια ώρα, στις 17:00, το Λαύριο φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πάτρας, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 2-1. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη προέρχεται από καλή εμφάνιση αλλά ήττα από τη Μάλαγα για το BCL.

Στις 20:00 η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τον αγώνα του Περιστερίου απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» προέρχονται από την ήττα στο Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι και ψάχνουν την πρώτη τους νίκη εκτός ΟΑΚΑ τη φετινή σεζόν.

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει εκτός εγχώριου ροτέισον για την ώρα τους Γιόγκι Φέρελ και Τζέρεμι Έβανς, ενώ τραυματίας είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Για το «τριφύλλι» ακολουθεί διαβολοβδομάδα με Εφές (27/10) και Βιλερμπάν (29/10) στο ΟΑΚΑ.

Από την άλλη, η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου βρίσκεται στο 1-1 κι αναθάρρησε μεσοβδόμαδα από τη νίκη επί των Μπάκεν Μπέαρς για το FIBA Europe Cup.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.