Basket League: Κομβικές κόντρες για πλέι οφ και ουρά

 

Με τον Ολυμπιακό να έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρωτιά, ενόψει της τελικής ευθείας της κανονικής περιόδου στην Basket League το ενδιαφέρον στην 20ή αγωνιστική εστιάζεται στις κόντρες των ομάδων για το καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα, όπως και για την παραμονή στην κατηγορία. Για τη μάχη της τετράδας κομβικά είναι τα παιχνίδια στο κλειστό των Ανω Λιοσίων, όπου η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο αθηναϊκό ντέρμπι, αλλά και στο Περιστέρι, με την τοπική ομάδα να αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου. Δύσκολο έργο έχει ο τρίτος «μνηστήρας» της τετράδας, ΠΑΟΚ, στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό. Καθοριστική είναι και η αναμέτρηση στο πλαίσιο της μάχης της σωτηρίας, με την Καρδίτσα να φιλοξενεί το Λαύριο. Στα αξιοσημείωτα, τέλος, περιλαμβάνεται το πατραϊκό ντέρμπι μεταξύ Απόλλωνα και Προμηθέα. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΣΗΜΕΡΑ Σάββατο 25/3: Απόλλων Πάτρας – Προμηθέας Πάτρας (16.00 – ΕΡΤ3), Αρης – Ιωνικός (17.00 ΕΡΤ Sports 1), ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (19.15 – ΕΡΤ3)

Κυριακή 26/3: Περιστέρι – Κολοσσός Ρόδου (15.45 – ΕΡΤ3), Καρδίτσα – Λαύριο (17.00 – ΕΡΤ Sports 1), Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (19.15 – ΕΡΤ3).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.