Ήττα που τη βάζει για τα καλά σε περιπέτειες

Ηττήθηκε η Νίκη Βόλου με 52-61 από το Αγρίνιο στο κλειστό της Νέας Ιωνίας και πλέον τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για την παραμονή της στη Γ’ Εθνική. Είσοδος φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο μετά το ματς, ενώ απειλήθηκαν επεισόδια, λόγω της προκλητικής συμπεριφοράς των φιλοξενουμένων. Εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της Νίκης, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, παικτών και διοίκησης.
Η Νίκη ήθελε αυτό το ροζ φύλλο οπωσδήποτε για να μπορέσει να διατηρηθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να το πάρει. Οι φιλοξενούμενοι ήταν προκλητικοί με αποκορύφωμα τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα που η Νίκη σε ένδειξη fair play και ενώ το παιχνίδι είχε κριθεί δεν έκανε επίθεση, αλλά ο Κατσαλής άφησε την μπάλα να κυλήσει για να δώσουν οι συμπαίκτες του τα χέρια στους αντιπάλους τους. Παίκτης της ομάδας του Αγρινίου όμως, την πήρε και έκανε τρίποντο! Ντροπιαστικό γεγονός πραγματικά, όχι μόνο για τον ίδιο τον παίκτη, αλλά και για την ομάδα του… Οι οπαδοί της Νίκης μετά από αυτό μπήκαν στο παρκέ και του ζήτησαν το λόγο. Απειλήθηκαν επεισόδια, αλλά με την παρέμβαση των ανθρώπων της κυανόλευκης ομάδας, σταμάτησαν πριν καν ξεκινήσουν.
Μοιρασμένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται διστακτικές στο παρκέ και να έχουν αρκετά χαμηλό σκορ στην επίθεση. Το 8-11 φανερώνει ότι το βάρος έπεσε περισσότερο στην άμυνα από τους δυο αντιπάλους με το Αγρίνιο να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα αλλά παράλληλα τους κυανόλευκους να μη χάνουν τον έλεγχο.
Με ένα σερί 8-0 η Νίκη πέρασε μπροστά στο δεύτερο δεκάλεπτο με 16-11, ενώ με πέντε συνεχόμενους πόντους του Φώτη Τάσσου, διατηρήθηκε μπροστά με 23-16 στη συνέχεια. Το ημίχρονο έληξε με 29-25 υπέρ της ομάδας του Σπύρου Στρατίκη, που έδειχνε να πατά καλύτερα στο παρκέ.
Στην επανάληψη λίγο η κόπωση και λίγο το άγχος, ανέτρεψαν την εικόνα της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με 41-48, παίρνοντας πλέον στα χέρια τους τον έλεγχο του παιχνιδιού. Πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, οι κυανόλευκοι πλησίασαν στους τρεις. Αλλά δυστυχώς η προσπάθεια τους δεν είχε ανάλογη συνέχεια…
Τα δεκάλεπτα: 8-11, 29-25, 41-48, 52-61
Διαιτητές: Μοσχότογλου, Αγραφιώτης
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στρατίκης): Τζίνης 5 (1), Οικονόμου, Μαστοράκης, Βασδέκης, Κατσαλής 19 (6), Τσώλης 11, Βλήτσιος, Τάσσος 7, Κέτουλας, Τοκατλίδης 10.
ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Διαμαντάκος): Παναγιώτου 2, Τσατάλας 18 (2), Σταμούλης, Σταμουλάκης 2, Μήτσου 5 (1), Γεωργούλας 16 (1), Μακρής, Γκόβας 18 (4).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.