Διπλό ανάσα για τη Νίκη

Εύκολα η Νίκη Βόλου πήρε το διπλό απέναντι στον ουραγό Πανεδεσσαϊκό και παράλληλα βαθιά βαθμολογική ανάσα. Οι κυανόλευκοι για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής επικράτησαν του Πανεδεσσαϊκού με 56-80. Χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα και έχοντας τη συμπαράσταση 30 περίπου οπαδών τους που ταξίδεψαν στην Έδεσσα, μεταξύ αυτών και ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, που πρώτευσε σε ψήφους στις εκλογές της Ερασιτεχνικής, πήραν διαφορά από νωρίς στο σκορ και το μόνο που έκαναν ήταν να τη διατηρήσουν μέχρι τέλους.
Από το πρώτο δεκάλεπτο πήραν μία διαφορά της τάξης των δεκατριών πόντων, την οποία εκτόξευσαν στους 21 με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο ίδιο τέμπο συνέχισαν και στην επανάληψη φτάνοντας σε μία εύκολη επικράτηση.
Τα δεκάλεπτα: 11-24, 26-47, 38-64, 56-80
Διαιτητές: Γασέτας, Τριανταφυλλίδης
ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Αναστασιάδης): Καρνάβας 21, Μπίνος Ε., Τρυγωνιάρης Δ., Σπανός 21 (5), Γιουρτσής, Χρήστου 4 (1), Τρυγωνιάρης Η., Τσάμης 3, Μπίνος Μ., Μακρόπουλος, Κληντσάρης 4, Θεοδώρου 3 (1).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στρατίκης): Τζίνης 28 (3), Οικονόμου, Λατσίνογλου, Βασδέκης 2, Κατσαλής 6 (2), Τσώλης 21 (1), Βλήτσιος 2, Τάσσος 10, Κέτουλας 3, Τοκατλίδης 8.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.