Την ανάγκασαν σε ήττα στην Κοζάνη

Παλληκαρήσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Νίκη στην Κοζάνη απέναντι στους Διόσκουρους. Οι κυανόλευκοι έκαναν κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο, αλλά υπολόγιζαν χωρίς το διαιτητικό δίδυμο… Τελικά αναγκάστηκαν σε ήττα με 75-70 με τον Τσώλη, τον κορυφαίο παίκτη της Νίκης, να αποβάλλεται με δεύτερη τεχνική ποινή στο τρίτο δεκάλεπτο. Σε εκείνο το σημείο οι παίκτες του Σπύρου Στρατίκη επηρεάστηκαν από αυτή την εξέλιξη, με το τρίτο δεκάλεπτο πάντως γενικότερα να είναι καταστροφικό γι αυτούς. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι πέτυχαν μόνο έξι πόντους σε εκείνη την περίοδο και το 41-44 του ημιχρόνου μετατράπηκε σε 65-50 υπέρ των γηπεδούχων.

Χωρίς τον Τσώλη μάλιστα, που χρεώθηκε με δύο τεχνικές ποινές για… «θέατρο» και διαμαρτυρία, τα πράγματα φάνταζαν δύσκολα στο τέταρτο δεκάλεπτο. Κι όμως οι κυανόλευκοι δεν τα παράτησαν. Πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις μείωσαν σε 65-63 πέντε λεπτά πριν το τέλος, ωστόσο όπου χρειάστηκε οι διαιτητές ήταν εκεί για να σπρώξουν τους γηπεδούχους στη νίκη…

Το μόνο ευχάριστο ήταν ότι ηττήθηκε και η Σιάτιστα στην έδρα της από την Καρδίτσα και οι δυο ομάδες συνεχίζουν να ισοβαθμούν με τη Νίκη μάλιστα να έχει το πάνω «χέρι» και μία καλή διαφορά από το πρώτο παιχνίδι στη Νέα Ιωνία.

Τα δεκάλεπτα: 13-19, 41-44, 65-50, 75-70

Διαιτητές: Πετανίδου, Αγραφιώτης

ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (Χωλόπουλος): Σισμάνης 3, Σκορδάρης 8 (1), Ντόβας 23 (5), Γκοβεδάρος, Καρανώτας Σ. 22 (2), Γκλιάνας, Μπάρμπας 6 (2), Καρανώτας Τ. 13, Ανδρίτσος.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στρατίκης): Τζίνης 6, Οικονόμου, Κατσαλής 15 (5), Βασδέκης, Τσώλης 18 (3), Βλήτσιος 3, Τάσσος 14, Κέτουλας 5, Τοκατλίδης 9.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.