Ολυμπιακός Βόλου: Δημιουργεί ακαδημία μπάσκετ σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΑΜΕΑ Μαγνησίας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Πρωτοβουλία κοινωνικού χαρακτήρα από τις ακαδημίες μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου
Μία ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία η οποία προάγει τον Πολιτισμό της πόλης, ανέλαβε η Ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων με κοινωνικό χαρακτήρα και προσανατολισμό, με την έναρξη συνεργασίας με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Μαγνησίας.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, η Ακαδημία σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων θα δημιουργήσει τμήμα μπάσκετ γι’ αυτά τα παιδιά. Αναλυτικά σε αυτό αναφέρονται τα εξής:
«Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 Basketball Academy στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του με κοινωνικό χαρακτήρα και προσανατολισμό, ανακοινώνει την συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Μαγνησίας.
Συγκεκριμένα δημιουργούμε τμήμα Basketball που θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά του Συλλόγου, να προπονηθούν με έμπειρους προπονητές ειδικής αγωγής. Η χαρά των παιδιών που θα συμμετέχουν είναι ο σκοπός αυτού του εγχειρήματος. Θα δημιουργήσουμε μια μεγάλη αγκαλιά, μια οικογένεια που θα ζήσει δυνατές στιγμές μέσα από το αγαπημένο μας άθλημα. Από την πλευρά του, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας των ερυθρολεύκων, αλλά και υπεύθυνος των ακαδημιών του Συλλόγου, Νίκος Μπουντούρης, σε σχόλιό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει σχετικά: «Από τις πιο σημαντικές συνεργασίες που έχω κάνει στην διαδρομή μου στο μπάσκετ. Ολυμπιακός Βόλου σημαίνει προσφορά».
Πληροφορίες: Α. Σ. Ολυμπιακός Βόλου 693298400
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Μαγνησίας.
Το ΔΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.