Στον αέρα η συνάντηση στο γραφείο Βρούτση λόγω διαδικασίας αυτοφώρου για Γιαννακόπουλο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Γιώργος Σκινδήλιας υπέβαλε μήνυση εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία αυτοφώρου και μόνο σίγουρη δεν είναι η σημερινή (4/6/2025) συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η κόρη του, Δέσποινα, αναζητούνται με τη διαδικασία του αυτοφώρου μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο Γιώργος Σκινδήλιας

Η διαδικασία του αυτόφωρου λήγει στις 23:59 ώρα της Τετάρτης 4 Ιουνίου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Βρούτση βρίσκεται στον αέρα, όπως φυσικά και η ολοκλήρωση των τελικών της GBL.

Πρόκειται για μία συνάντηση στην οποία ξεκαθαρίστηκε σε όλους τους τόνους ότι δεν είναι απαραίτητη η ταυτόχρονη παρουσία των ιδιοκτητών των δύο ομάδων και που αναμενόταν να πάνε κανονικά τόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όσο και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, προκειμένου να συνεχιστούν οι τελικοί του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός συνελήφθη έπειτα από μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του από την Δέσποινα Γιαννακοπούλου και κατόπιν έμεινε ελεύθερος.

Στη συνέχεια, ο ίδιος κατέθεσε μήνυση εναντίον του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και της κόρης του.

πηγή: newsit.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.