Ο Βολιώτης Γιώργος Λάππας στον Πανελευσινιακό

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Ο 38χρονος Βολιώτης γκαρντ Γιώργος Λάππας, που στο πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν δεν είχε αγωνιστεί, μετά την περσινή πολύ επιτυχημένη χρονιά με τον Γ.Σ. Αλμυρού, ανακοινώθηκε από τον Πανελευσινιακό ΑΟΚ, που είναι τελευταίος με δύο νίκες στον 1ο όμιλο της National League 1.
Αναλυτικά: “Ο Πανελευσινιακός ΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Λάππα (38 ετών, 1.85cm).
Ο έμπειρος γκαρντ έρχεται να ενισχύσει την ομάδα σε μια δύσκολη συγκυρία, έχοντας στις αποσκευές του τεράστια εμπειρία, ως αποτέλεσμα μιας μεγάλης θητείας στις επαγγελματικές κατηγορίες, αφού έχει περάσει από Μαρούσι, Ερμή Αγυιάς, Χολαργό, Μεταμόρφωση Βόλου, Νίκη Βόλου, ΕΑ Λάρισας, Αίολο Τρικάλων, ΑΕΚ Άργους, Προμηθέα Πατρών, Χαλκίδα και Ακράτα. Από το 2020 μέχρι το πρώτο μισό της σεζόν 2022-2023 αγωνίστηκε στον Έσπερο Λαμίας, ενώ στο δεύτερο μέρος της σεζόν αγωνίστηκε στον ΟΦΗ, συμβάλλοντας καθοριστικά στην παραμονή του στη National League 1 με μ.ο. 16π. ανά αγώνα. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (2023-2024) φόρεσε τη φανέλα του Γ.Σ. Αλμυρού (National League 2), φτάνοντας στον τελικό ανόδου, με μέσο όρο 13,6 π. ανά αγώνα.
Ο παίκτης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: “Είμαι χαρούμενος που εντάσσομαι σε αυτή την ιστορική ομάδα. Τους γνωρίζω από το 2007 και ξέρω τι δουλειά γίνεται στο σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και η εμπιστοσύνη αυτή έκανε το ήδη μεγάλο μου κίνητρο ακόμη μεγαλύτερο για να προσπαθήσω και εγώ με τη σειρά μου να καταφέρει η ομάδα το στόχο της”.
Γιώργο, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πανελευσινιακού και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!”
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.